2 Νοε 2013

ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΕΡΙΦΙΩΝ

Πρόγραμμα 2ήμερης Εκδρομής
Συνδέσμου Σεριφίων

1η Ημέρα Σάββατο :

Συγκέντρωση στα γραφεία του Συνδέσμου μας, 3ης Σεπτεμβρίου - Αθήνα και αναχώρηση 07: 15 π.μ., μ' ενδιάμεση στάση στα Καμένα Βούρλα, για να απολαύσουμε τον πρωινό μας καφέ. Συνέχεια της διαδρομής μας, η πόλη του Βόλου. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Ελεύθερη ώρα για επίσκεψη στην πόλη.
 
 Προτείνουμε να επισκεφθείτε το Αρχαιολογικό Μουσείο και τα φημισμένα τσιπουράδικα του Βόλου. Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για Καλά Νερά – Μηλιές, μέσα από μια διαδρομή απαράμιλλης ομορφιάς, όπου και θα παραμείνουμε για τον απογευματινό μας καφέ. Επιστροφή στο Βόλο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η Ημέρα Κυριακή :
Μετά το πρωινό θα ανηφορίσουμε για το όρος των Κενταύρων, το Πήλιο. Θα επισκεφτούμε τη γραφική Πορταριά με τα πετρόχτιστα αρχοντικά, την πλακόστρωτη πλατεία με τα εντυπωσιακά πλατάνια, καθώς και τα γραφικά μαγαζιά με τα παραδοσιακά γλυκά. Αφού απολαύσουμε τον καφέ μας, θα αναχωρήσουμε για μια επίσκεψη στην όμορφη Μακρυνίτσα. Επιστρέφοντας στην Πορταριά, θα συνεχίσουμε να ανηφορίζουμε προς τα Χάνια. Όμορφο χωριό χτισμένο σε υψόμετρο 1190 μ., όπου θα παραμείνουμε για μεσημεριανό φαγητό, δοκιμάζοντας τις τοπικές σπεσιαλιτέ, όπως σπετσοφάι, κυνήγι, ντόπιο κρασί κ.ά. Αναχώρηση για το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ.

Άφιξη το βράδυ με τις καλύτερες αναμνήσεις.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Τιμή συμμετοχής κατ' άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 70,00 €

Πρακτορείο Timothy's Travel https://www.facebook.com/pages/Timothy-s-Travel/233033936772102?fref=ts

Περιλαμβάνονται:

• Μεταφορά των εκδρομέων με πολυτελή ιδιόκτητα κλιματιζόμενα πούλμαν.
• Κεντρικό Ξενοδοχείο στην πόλη του Βόλου.
• Εκδρομές- περιηγήσεις –ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
• Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.



Πηγή : ΣΥΝΔΕΣΜΟς ΣΕΡΙΦΙΩΝ 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...