2 Οκτ 2017

Κινηματογραφικό αφιέρωμα στο έργο του Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα: Η Μύκονος και άλλες ιστορίες

Aπό τη Δευτέρα 2 έως και την Κυριακή 8 Οκτωβρίου το Cine Manto στη Μύκονο, θα παρουσιάσει ένα ξεχωριστό αφιέρωμα σε έναν από τους πιο διακεκριμένους Έλληνες σκηνοθέτες, αλλά κυρίως σε έναν άνθρωπο που αγαπάει τη Μύκονο, τις ομορφιές της, και τους ανθρώπους της. 

Το πρόσωπο της εβδομάδας θα είναι ο βραβευμένος Μυκονιάτης σκηνοθέτης, Αντώνης Θεοχάρης Κιούκας, που πρόσφατα η τελευταία ταινία του για την Ελλάδα έλαβε το πρώτο βραβείο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού, για την καλύτερη τουριστική ταινία του 2017.Το αφιέρωμα περιλαμβάνει μία ανασκόπηση του έργου του Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα από το 2013 μέχρι σήμερα χωρισμένο σε 4 ενότητες: την Ελλάδα, τη Μύκονο, την ιστορία του ελληνικού πολιτισμού, την ελληνική τέχνη. 

Το αφιέρωμα περιλαμβάνει μία ανασκόπηση του έργου του από το 2013 μέχρι σήμερα χωρισμένο σε 4 ενότητες: την Ελλάδα, την Μύκονο (Η Δήλος, H Kαλλιόπη, Η Βιεννούλα, ο Παπαγιώρης, οι φωτογραφίες της Μυκόνου), την ιστορία του ελληνικού πολιτισμού, την ελληνική τέχνη. 

 Ιδιαίτερη πινελιά προσφέρουν οι κινηματογραφικές ξεναγήσεις στις μυστικές ομορφιές της Ελλάδας με τα πολυβραβευμένα «Greek Tourism: an Eternal Journey» και «Greece, A 365-Day Destination». 
Είσοδος Ελεύθερη  : 
Newsroom Cyclades Voice 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...