1 Μαΐ 2018

Andros Jet: Αλλαγή πληρώματος και ενδοκυκλαδικό δρομολόγιο κανονικά (στις 15:00 φεύγει από Σύρο)

Από τις ειδήσεις που σίγουρα θα συζητηθούν... Και με δεδομένο ότι από τα ξημερώματα (00:01 της 1ης Μαϊου) είμαστε σε απεργία των πλοίων λόγω συμμετοχής των εργαζομένων στις απεργιακές δράσεις ελέω Πρωτομαγιάς, το γεγονός ότι το "Andros Jet" (φωτο Passenger Tours) θα εκτελέσει κανονικά το δρομολόγιό του, ε σίγουρα προκαλεί αίσθηση. Οπως διαβάσαμε νωρίτερα στην ιστοσελίδα ellinikiaktoploia,net " 

Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό οτι το Ε/Γ-ΟΓ πλοίο μας ANDROS JET που αναχωρούσε σήμερα 1/5/2018 και ώρα 9:30 από την Σύρο, λόγω συμμετοχής του πληρώματος στην απεργία της Π.Ν.Ο. θα παραμείνει ανεκτέλεστο. Το πλοίο θα παραμείνει στην Σύρο μέχρο νεωτέρας". 

 Και το νεωτέρας ήρθε λίγο αργότερα που αλλάζει τα δεδομένα. και όπως επίσης διαβάζουμε στην ίδια ιστοσελίδα " Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι άλλαξαν κάποια μέλη του πληρώματος που συμμετείχαν στην απεργία της Π.Ν.Ο. και ως εκ του του το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο μας ANDROS JET θα αναχωρήσει από την Σύρο σήμερα Τρίτη 1/5/2018 στις 15:00 με συνακόλουθη τροποποίηση ωραρίων από τα υπόλοιπα λιμάνια" και υπογραφή της ανακοίνωσης ΤΖΑΜΠΟ ΤΖΕΤ Ν.Ε.

 Πηγή : https://www.naxospress.gr
to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...