4 Μαρ 2022

Σημαντική κίνηση για το νησί Ο Σύνδεσμος Σεριφίων στο διαδίκτυο


Παράλληλα με το πρώτο φύλλο για το 2022 της ιστορικής μας εφημερίδας ”ΣΕΡΙΦΟΣ” ενεργοποιήθηκε και η ιστοσελίδα του Συνδέσμου μας στο διαδίκτυο. Το Δ.Σ σε μια προσπάθεια για μεγαλύτερη και αμεσότερη επικοινωνία με τα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου μας και κατ’ επέκταση του νησιού μας πήρε την απόφαση για την κατασκευή της.

 Έτσι πλέον ο επισκέπτης της σελίδας μας θα μπορεί να ενημερώνεται άμεσα για διάφορα θέματα που αφορούν τον Σύνδεσμο και το νησί, να επικοινωνεί, να μπορεί να γίνει μέλος του Συνδέσμου ή συνδρομητής της εφημερίδας, χωρίς να πρέπει να έρχεται στα γραφεία μας, απλά συμπληρώνοντας μία φόρμα.
Δείτε εδώ 

 Ακόμη θα μπορεί να βλέπει τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Συνδέσμου καθώς και τις εκδηλώσεις στο θέατρο του Συνδέσμου και βέβαια σε λίγο καιρό να μπορεί να διαβάζει και την εφημερίδα μέσω της ιστοσελίδας μας αν δηλώσει ότι θέλει να είναι ‘ψηφιακός’ συνδρομητής . Επί πλέον όποιος από τους φίλους επαγγελματίες θέλει, θα μπορεί μέσω της ιστοσελίδας μας να προβάλει την επιχείρησή του. 
 Το Δ.Σ 

Πηγή : https://serifoslink.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...