3 Μαρ 2022

Κύθνος ..Ενωσαν τις προσευχές τους για την κατάπαυση του πολέμου.



Σε μία κατανυκτική ατμόσφαιρα απόψε ο Δήμαρχος Κύθνου, οι Αντιδήμαρχοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και μεγάλος αριθμός κατοίκων της Κύθνου, συγκεντρώθηκαν στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Χώρα Κύθνου και ένωσαν τις προσευχές τους για την κατάπαυση του πολέμου. 

Η Κύθνος έχει αδελφοποιηθεί με την πόλη της Μαριούπολης και την κωμόπολη Σαρτανά το 2016, λόγω του ότι ο Ιδρυτής και Πολιούχος Άγιος Ιγνάτιος Επίσκοπος Μαριουπόλεως γεννήθηκε στην Κύθνο το 1716.




 Στον Ναό της Αγίας Τριάδος φυλάσσεται απότμημα Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιγνατίου τα οποία δωρήθηκαν από την Ιερά Μητρόπολη Ντόνετσκ και Μαριουπόλεως και υποδέχτηκαν σύσσωμοι οι κάτοικοι της γενέτειρας νήσου του το εορταστικό διήμερο 1 και 2 Οκτωβρίου 2016.
 
Εμείς αναρωτιώμαστε 

. Όλα αυτά θα επιφέρουν ένα τρομερό πλήγμα στην παγκόσμια οικονομία, η οποία μόλις άρχισε να ανακάμπτει από την πανδημία! Η τιμή του πετρελαίου είναι ήδη πάνω από 100 δολάρια και συνεχίζει να αυξάνεται, θα είναι οικονομική καταστροφή για όλο τον κόσμο. Αυτό θέλει η Δύση;

Θέλουν να πολεμήσουν τη Ρωσία μόνοι τους οι Ουκρανοί. Αυτό για μένα είναι απίστευτα ανήθικο. Αυτός είναι ένας άνισος αγώνας. Ναι, είναι τολμηρό, είμαι εντυπωσιασμένος [από τους Ουκρανούς], αλλά ένα όμορφο μοντέλο που ποζάρει με AK θα έχει περισσότερο σκηνικό αποτέλεσμα, γιατί το AK δεν θα βοηθήσει ενάντια στα τανκς!

Πηγή : 

Δήμος Κύθνου


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...