3 Ιουλ 2023

Το Σάββατο 24 Ιουνίου 2023 πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή συναυλία του Μουσικού Εργαστηρίου Σερίφου


Το Σάββατο 24 Ιουνίου 2023 πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή συναυλία του Μουσικού Εργαστηρίου Σερίφου στο γραφικό θεατράκι του Συνδέσμου Σεριφίων στην Κάτω Χώρα. 

Η καλοκαιρινή γιορτή είχε τίτλο “Ψάχνοντας το Γίγαντα“. Στη εκδήλωση συμμετείχαν 30 μαθητές του Μουσικού Εργαστηρίου Σερίφου: ομάδες μουσικοκινητικής αγωγής 2 έως 7 ετών, μαθητές πιάνου και η χορωδία ενηλίκων που προετοίμασε η Ιωάννα Παρασκελίδη, καθώς και οι μαθητές κιθάρας του Μανόλη Λιανή.

Δέκα μαθητές του τμήματος κλασικής κιθάρας του Μουσικού Εργαστηρίου «Φραγκίσκη Ψαχαροπούλου – Καρόρη», μαζί με τους δασκάλους τους Τάκη Γιαννόπουλο και Νικήτα Μιχαλόπουλο, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τη Σέριφο και να συμπράξουν μουσικά με τους μαθητές του Μουσικού Εργαστηρίου! Σ’ αυτό συνέβαλε η χορηγία του Δήμου Σερίφου, που χρηματοδότησε την διαμονή και τη διατροφή τους, αλλά και η αξιοσημείωτη υποστήριξη των μαθητών της Σερίφου. Ενεργά παρούσες σ’ αυτή τη συνάντηση ήταν η υπεύθυνη των Μουσικών Εργαστηρίων του Συνδέσμου Αλίκη Νταή και η παλιά δασκάλα του Μουσικού Εργαστηρίου Σερίφου και μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ιωάννα-Βενετία Κουκοπούλου.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο δήμαρχος Σερίφου Κώστας Ρεβίνθης και η μουσικός Άννα Μπαρδάνη, που θα αναλάβει μελλοντικά τη διδασκαλία της κιθάρας στο Εργαστήρι. Οι ακροατές  ομολόγησαν ότι τα προηγούμενα χρόνια, λόγω συνθηκών, τους είχε λείψει η εκδήλωση του Εργαστηρίου και ενθουσιάστηκαν με την πανηγυρική επιστροφή της!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση στη σελίδα του Εργαστηρίου στο Facebook.

Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...