11 Δεκ 2012

Πουλήστε το ταχύτερο τον ΟΠΑΠ! Μηντιάρχες επιχειρούν να δηλητηριάσουν τον πρωθυπουργό με κουράρε!

German Chancellor Angela Merkel and Greek Prime Minister Antonis Samaras review a guard of honour upon Samaras arrival at the Chancellery on August 24, 2012 in Berlin, Germany. Samaras is in Berlin to discuss the conditions of Greece's financial bailout after announcing previously that he is seeking more time for his country to push through required economic reforms in the face of its debt crisis.

-Αντώνη τέλειωνε με τον ΟΠΑΠ το ταχύτερο…,
διεμήνυσε η Άνγκελα Μέρκελ στον Αντώνη Σαμαρά καθώς η Γερμανίδα καγκελάριος είναι πλέον πεπεισμένη ότι ο ΟΠΑΠ αποτελεί την αιχμή του δόρατος του παρακράτους σε κάθε προσπάθεια εκσυγχρονισμού και μεταρρυθμίσεων στη χώρα.
Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές το μηντιακό παρακράτος έχει προτάξει τα στήθη του για να καθυστερήσει και στο τέλος να ακυρωθεί η πώληση του ΟΠΑΠ. 

Εκδότες, καναλάρχες και πάσης φύσεως εκβιαστές του μηντιακού σύμπαντος σε αγαστή συνεργασία με πολιτικά υποκείμενα της μεταπολίτευσης και τους σεσημασμένους της διαπλοκής που δεκαετίες τώρα λυμαίνονται τον ΟΠΑΠ δίνουν τον αγώνα της ζωής τους για να τινάξουν στον αέρα την ιδιωτικοποίηση.
Υπάλληλοι»  με  μισθούς 272.000 ευρώ το χρόνο και καλοπληρωμένοι συνδικαλιστές επιχειρούν να τορπιλίσουν την ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού. 
 
Το παράλληλο σύμπαν της διαπλοκής δίνει στην κυριολεξία τα ρέστα του στην προσπάθειά του να κερδίσει χρόνο.
Αν είχαν τρόπο να δηλητηριάσουν τον Σαμαρά με κουράριο δεν θα δίσταζαν να το κάνουν.
Γι΄αυτό καλούμε τον Αντώνη όταν παραγγέλνει πίτσες στο Μαξίμου για να πανηγυρίσει τις ευρωπαικές νίκες του Στουρνάρα να βάζει τον Σταμάτη να τις δοκιμάζει πρώτος.
Τον καλούμε επίσης να είναι έτοιμος για όλα στο περίφημο φορολογικό νομοσχέδιο-δεν μπορεί να ξέρει πότε θα του σκάσουν οι 14 Συμπιλίδηδες!...





Τρι 11 Δεκ 2012 | 20:57 |Πηγή :http://www.kourdistoportocali.com 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...