2 Φεβ 2013

Paperman - Full Animated Short Film..video...

Γράφει ο Γιάννης Γούναρης

 Είναι το animation μικρού μήκους που δημιουργήθηκε από ομάδα της Walt Disney και κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο αυτές τις μέρες.

Γιατί άραγε, μπορεί να μας αγγίζει αρκετά, αυτή η μικρού μήκους ταινία παρόλο που αναφέρεται σε παλιότερη εποχή, πέρα από το τεχνικά και αισθητικά όμορφο αποτέλεσμα που τη διακρίνει; Ίσως, μάλλον, επειδή η κεντρική της ιδέα συνοδεύει τις ζωές πολλών εργαζόμενων ανά τον κόσμο σήμερα, ιδιαίτερα των νέων που μπαίνουν τα τελευταία χρόνια στην παραγωγή.

 Ίσως επειδή οι συνειρμοί και οι σκέψεις που μπορεί να γεννήσει, τους αφορούν τόσο, μα τόσο πολύ. Ακόμα κι αν δεν το συνειδητοποιούν σε ενεργό χρόνο.

Η αγάπη είναι ενεργητική δύναμη μέσα στον άνθρωπο. Είναι μια δύναμη που γκρεμίζει τους τοίχους που χωρίζουν τον άνθρωπο από το συνάνθρωπο και τον ενώνει με τους άλλους.

 Η αγάπη του δίνει τη δύναμη να ξεπεράσει το συναίσθημα της απομόνωσης και του χωρισμού, κι ωστόσο του επιτρέπει να είναι ο εαυτός του, να διατηρεί την ακεραιότητά του.



..Η αγάπη είναι δράση, είναι άσκηση της ανθρώπινης δύναμης που μπορεί να εκδηλωθεί μόνο ελεύθερα και ποτέ σαν αποτέλεσμα καταναγκασμού.
Η αγάπη είναι δράση και όχι παθητικό αίσθημα.

Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...