7 Σεπ 2013

Διαγωνισμός για την λειτουργία και συντήρηση του δικτύου ύδρευσης

Την προκύρηξη πρόχειρου διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές, και με κριτήριο την συμφερότερη προσφορά για την εργασία ανακοίνωσε ο Δήμος Σερίφου

ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΙΦΟΥ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
Ο Δήμαρχος Σερίφου προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, με συμπλήρωση τιμολογίου, με κριτήριο την συμφερότερη προσφορά για την εργασία :«ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΙΦΟΥ ».
Η εκτέλεση της εργασίας θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις :
α) Του ΠΔ/τος 28/80 «Περί εκτελέσεως έργων και προμηθειών οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης».
β) Του ισχύοντος δημοτικού και κοινοτικού κωδικού (Ν.3463 /2006).
γ) Τις διατάξεις του ν. 3852/10δ) Την υπ' αριθ. 35130/739/10 (ΦΕΚ 1291/Β711-8-2010) Απόφαση του Υπουργού Οικονομικών "περί αυξήσεως και ορισμού των χρηματικών ορίων"
Ο προϋπολογισμός της δαπάνης του έργου που θα δημοπρατηθεί είναι: 30.0006, πλέον ΦΠΑ 16% , ήτοι: Σύνολο 34.800 € και χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Δήμου Σερίφου .
1. - Ο διαγωνισμός θα είναι πρόχειρος μειοδοτικός με σφραγισμένες προσφορές και θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα στις 10/9/2013 και ώρα 10:00 ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής.
2. -Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, πρέπει να καταθέσουν σφραγισμένες έγγραφες προσφορές, με ίδια παρουσία ή με νομίμως εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους μέσα στην ανωτέρω προθεσμία.
3. -Γίνονται δεκτές προσφορές που έχουν κατατεθεί στο πρωτόκολλο του Δήμου Σερίφου έως την ώρα έναρξης του διαγωνισμού.
4. -Προσφορές που περιέρχονται και υποβάλλονται στο Δήμο με οποιοδήποτε άλλο τρόπο πλην αυτού που προβλέπουν οι παρ. 2 και 3 του παρόντος άρθρου καθώς και όσες υποβάλλονται εκπρόθεσμα δεν αποσφραγίζονται και δεν λαμβάνονται υπόψη και επιστρέφονται χωρίς να αποσφραγιστούν.
5. -Εφ' όσον από τους ενδιαφερόμενους ζητηθούν έγκαιρα τα σχετικά με τον προκηρυσσόμενο διαγωνισμό έγγραφα, αυτά παραδίδονται σε αυτούς μέσα σε τέσσερις (4) εργάσιμες ημέρες από τη λήψη της σχετικής αίτησης.
6. -Εφ'όσον ζητηθούν εμπρόθεσμα συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικές με τα έγγραφα του διαγωνισμού, αυτές παρέχονται τέσσερις (4) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία που έχει οριστεί για την υποβολή των προσφορών.
Οι συμπληρωματικές πληροφορίες αποστέλλονται το αργότερο τέσσερις (4) ημέρες μετά τη λήψη της σχετικής αίτησης
7. -Αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα στην ορισθείσα ημερομηνία η δημοπρασία θα επαναληφθεί στις 17/9/2013 την ίδια ώρα και ημέρα στο Δημοτικό κατάστημα ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής.
Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν οι κάτοχοι άδειας Τεχνίτη Υδραυλικού Β' τάξης 1ης ειδικότητας.
Οι δικαιούμενοι συμμετοχής στο διαγωνισμό θα πρέπει να υποβάλουν επί ποινή αποκλεισμού μαζί με την προσφορά τους και τα απαιτούμενα από τη διακήρυξη δικαιολογητικά και εγγυητική επιστολή ποσού 600,00 € ίση με το 2% της προϋπολογισθείσας δαπάνης και χρόνο ισχύος τους τρεις μήνες.
Περισσότερες πληροφορίες και το έντυπο της διακήρυξης θα δίνονται καθημερινά στα γραφεία του Δήμου Σερίφου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.Σέριφος, 20 Αυγούστου 2013
Ο Δήμαρχος
ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...