3 Νοε 2013

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων στην Σέριφο

Την Σίφνο, τη Σέριφο (φωτό) και την Κέα επισκέφθηκε ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων  με σκοπό να αναπτύξει στους επικεφαλής των νησιών και σε τοπικούς φορείς το πρόγραμμα της ΕΑΣ για την ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού στα προαναφερθέντα νησιά.

 φωτο απο Lilia Dakoumi
Στη Σέριφο ο πρόεδρος της ΕΑΣ συναντήθηκε με τον  Δήμαρχο κ. Αντώνη Αντωνάκη, γυμναστές και αθλητικούς φορείς του νησιού.   

  φωτο απο Lilia Dakoumi
Η Σέριφος στις αρχές της δεκαετίας του 90 είχε αναπτύξει αξιόλογη αθλητική (στιβική) δράση χάρη στις προσπάθειες ενός θεολόγου (!) και του εκάστοτε γυμναστή. 

 φωτο απο Lilia Dakoumi
Σήμερα εκφράζεται από όλους η διάθεση επαναδραστηριοποίησης του κλασικού αθλητισμού στο νησί. 

  φωτο απο Lilia Dakoumi
Μάλιστα ήδη υπάρχει  πρωτοβουλία φιλάθλων και δρομέων του νησιού  οι οποίοι με τη στήριξη της δημοτικής αρχής διοργανώνουν στις 28 Σεπτεμβρίου αγώνα δρόμου, τον Serifos Sunset Race.   

  φωτο απο Lilia Dakoumi
Το υφιστάμενο αθλητικό σωματείο του νησιού, ο Α.Ο.Σερίφου ήδη προβλέπει στο καταστατικό του τη δημιουργία αντίστοιχου τμήματος για τον στίβο
  φωτο απο Lilia Dakoumi
.Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΕΑΣ επισκέφθηκε μαζί με την κ. Αντιδήμαρχο τα δημοτικά σχολεία του νησιού
 φωτο απο Lilia Dakoumi 
Η κυρία Lilia Dakoumi  δημοτικός σύμβουλος αναφέρει στο face book

 H EΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων και το πρόγραμμα Kids athletics φιλοξενηθηκαν στην Σέριφο σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα γνωριμία με τα παιδιά του Δημοτικού σχολείου. Στο γήπεδο του ΑΟΣΕΡΙΦΟΥ τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με το πρόγραμμα της iaaf έτρεξαν ,έπαιξαν αλλά και διασκέδασαν. 
 φωτο απο Lilia Dakoumi 
Μάλιστα στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν στα παιδιά διπλώματα συμμετοχής. Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ κυκλάδων ευχαρίστησε δημόσια τον Δήμαρχο Αντώνη Αντωνάκη την Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Μαργαρίτα Σμπρίνη , καθώς και όλους τους εκπαιδευτικούς.











Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...