6 Ιουλ 2016

Μια ενδιαφέρουσα πρόταση χορηγηγίας απο τον Σερφιώτη μετεωρολόγο Γιάννη Σταματάκη

Προς τους επιχειρηματίες και ξενοδόχους της Σερίφου
Αγαπητοί κύριοι,
Τους τελευταίους 6 μήνες έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο το νέο μας site www.forecastweather.gr με σκοπό την ενημέρωση για τον καιρό στην χώρα μας από ερασιτέχνες και επαγγελματίες μετεωρολόγους. Η ιστοσελίδα μας ήδη εμπλουτίζεται με πληθώρα καμερών και μετεωρολογικών σταθμών από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό σε καίρια σημεία.
Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα πανελλαδικό δίκτυο με κάμερες και σταθμούς για την καταγραφή των καιρικών φαινομένων των πυρκαγιών και την διαφήμιση του τόπου μας στο εξωτερικό. Θα συγκεντρώνεται το υλικό και θα φτιάχνουμε ντοκιμαντέρ διαφημίζοντας την χώρα μας στο εξωτερικό. Φυσικά ο επισκέπτης ,που θα μπαίνει στην περιοχή σας για να δει τις καιρικές συνθήκες, θα βλέπει το λογότυπο της επιχείρησής σας στην εικόνα της κάμερας.
Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργηθεί ένα νέο δίκτυο ενημερώσεις για τον Έλληνα πολίτη. Επιπρόσθετα καθημερινά ανακοινώνονται άρθρα για την εξέλιξη του καιρού όχι μόνο για όλη την επικράτεια αλλά και περιοχικά.
Συνεργαζόμαστε ήδη με τον Αρκτούρο, με την εθελοντική ομάδα έρευνας και διάσωσης Ι.Π Μεσολογγίου ,με το καταφύγιο Πάρνηθας στο Μπάφι και με το zougla.gr.
Εάν ενδιαφέρεστε θα πρέπει να μας χορηγήσετε τα χρήματα για την μια από τις δύο κάμερες η οποίες θα τοποθετηθούν στο Νησί της Σερίφου σε καίρια σημεία ενδιαφέροντος και θα υπάρχει διαφήμιση για την επιχείρησή σας και το Νησί της Σερίφου.
Η φιλοξενία της στην ιστοσελίδα μας θα είναι δωρεάν.
Για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον ιδιοκτήτη και GENERAL MANAGER κύριο Ιωάννη Σταματάκη.
Τηλέφωνα: 6970910541
Mail: info@forecastweather.gr

Με εκτίμηση,
FORECASTWEATHER
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...