5 Οκτ 2017

"Πυρά" αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γ. Λεονταρίτη σε κυβέρνηση και Ν. Συρμαλένιο Ηχητικό

Για την επενδυτική πρόταση αμερικανών κινηματογραφικών παραγόντων του Χόλιγουντ να επενδύσουν στην Ελλάδα και ειδικότερα στη Σύρο, υπό την προϋπόθεση ότι η ελληνική πολιτεία θα ολοκληρώσει όλα τα βήματα της διαδικασίας που απαιτείται, ώστε η επένδυση να καταστεί εφικτή και υλοποιήσιμη, μίλησε ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης, στη Δανάη Μαύρου στον Aegean Voice 107.5. 

Παράλληλα, απαντώντας σχετικά με το ζήτημα του Νεωρίου Σύρου, δήλωσε αισιόδοξος ότι θα δοθεί λύση, αν και καυτηρίασε το γεγονός ότι η κυβέρνηση έχει επίσημο συνομιλητή κάποιον που οφείλει στο ελληνικό κράτος 260 εκατ. ευρώ, εννοώντας τους ιδιοκτήτες του ναυπηγείου, ενώ εξεπέλυσε πυρά και κατά του βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Συρμαλένιου...

Ένα και μοναδικός είναι ο ενδιαφερόμενος επενδυτής για το Νεώριο και είμαι αισιόδοξος ότι θα δοθεί λύση γιατί έχει τη στήριξη της αμερικανικής κυβέρνησης, διευκρίνισε ο κ. Λεονταρίτης. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος και ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης, συναντήθηκαν την Κυριακή 1/10 στα γραφεία της έδρας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τον εκπρόσωπο του ενδιαφερόμενου επενδυτικού σχήματος της εταιρείας Onex κ. Πάνο Ξενοκώστα. 

 Στο ερώτημα, ότι ο κ. Συρμαλένιος δήλωσε στη Δανάη Μαύρου και στον Aegean Voice 107.5, ότι η κυβέρνηση μιλάει με επενδυτές, ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, σημείωσε ότι όταν μιλάει ο κ. Συρμαλένιος για επενδυτές καλό είναι να μας δείξει και τις προτάσεις των επενδυτών και είναι της αρμοδιότητάς του γιατί είναι βουλευτής Κυκλάδων και αφορά 400 άνεργους και 20 μήνες απλήρωτους. Ο κ. Λεονταρίτης απάντησε και σε παρέμβαση ακροατή για ζήτημα αρμοδιότητάς του σχετικά με το ΒΙΟ.ΚΑ. Απόλλωνα Νάξου. 

Ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης μίλησε στον Aegean Voice 107.5 FM και στην εκπομπή «Εκατέρωθεν» με τη Δανάη Μαύρου για την πρόταση επένδυσης αμερικανών παραγόντων του Χόλιγουντ στη Σύρο 

 Ακούστε τις δηλώσεις του Γιώργου Λεονταρίτη 

Πηγή : http://www.cycladesvoice.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...