5 Οκτ 2017

Εφαρμογή Προληπτικής Ιατρικής στους κατοίκους της Φολεγάνδρου

Υγειονομικό Κλιμάκιο των Ενόπλων Δυνάμεων για την εφαρμογή προληπτικής ιατρικής στον πληθυσμό, θα επισκεφτεί τη Φολέγανδρο, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Οκτωβρίου. 

 Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, το κλιμάκιο θα προβεί σε εξέταση των κατοίκων στο Π.Π.Ι. Φολεγάνδρου, στο Ιατρείο «Γιατρών του Κόσμου» καθώς και στο χώρο του Γυμνασίου όπου θα βρίσκεται και η Γραμματεία τις κάτωθι ημέρες και ώρες: 
 Σάββατο 7/10 13:00 – 15:00 και 17:00 – 20:00 
Κυριακή 8/10 10:00 – 14:00 και 17:00 – 20:00 
 Ιατροί και νοσηλεύτριες – αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων θα στελεχώσουν το υγειονομικό κλιμάκιο το οποίο θα απαρτίζεται από τις κάτωθι ειδικότητες:
 ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ 
ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ 
ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ 
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ 
ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ 
ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ 
ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ 
ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ 
ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ 
ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ (ΩΡΛ) 

 Παρακαλούνται όλοι οι κάτοικοι του νησιού σε συνεννόηση με τους ιατρούς του Π.Π.Ι. και του Ιατρείου των «Γιατρών του Κόσμου» να προσέλθουν τις ανωτέρω ώρες και ημέρες για εξέταση. Λαμβάνοντας υπ όψιν τις ιδιαίτερες γεωγραφικές συνθήκες του νησιού και τις εγγενείς δυσκολίες πρόσβασης του πληθυσμού σε δομές δευτεροβάθμιας παροχής ιατρικής φροντίδας, παρακαλούνται όλοι οι κάτοικοι: 

 1) Να προγραμματίσουν οι ίδιοι για την έγκαιρη προσέλευσή τους στα ιατρεία. 

2) Να ενημερώσουν τους οικείους τους με ιδιαίτερη έμφαση σε άτομα της τρίτης ηλικίας που ενδεχομένως διαβιούν μόνα τους, ώστε σε συνεννόηση με το Π.Π.Ι. και το Δήμο, να μπορέσουν όλοι οι κάτοικοι να εκτιμηθούν στα ιατρεία. 

3) Όσοι προσέλθουν στα ιατρεία για εξέταση, να προσκομίσουν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ αποτελέσματα πρόσφατων εξετάσεων, αποτελέσματα υπερήχων και ενημερωτικά από νοσηλείες για να διευκολυνθεί το έργο των ιατρών. 

Πηγή : http://www.aigaio365.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...