4 Νοε 2017

Σέριφος, ο κρυμμένος παράδεισος.video

Η ιστορία Καλώς ήρθατε στη Σέριφο! Για μένα, το πιο όμορφο συγκρότημα των Κυκλάδων αλλά και η Ελλάδα. Δεν είναι ότι δεν μου αρέσουν τα άλλα νησιά, απλώς η Σερίφου με είχε από την αρχή, όταν επισκέφθηκα για πρώτη φορά πριν από δέκα χρόνια. 

 Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι θα μοιραστείς την ίδια άποψη, αλλά όπως σε όλες τις περιπτώσεις, υπάρχουν φανατικοί υποστηρικτές καθώς και haters. 

Είτε έτσι είτε αλλιώς, τυχαίνει να είναι ένας φανατικός που θα προσπαθήσει να σας κάνει να δείτε ότι πρέπει να επισκεφθείτε.

Αυτό που με έχει κερδίσει περισσότερο στο νησί είναι οι άνθρωποι. Πάντα χαμογελαστοί, φιλόξενοι σε καλωσορίζουν με τον καλύτερο τρόπο και σου ανοίγουν την πόρτα τους χωρίς δεύτερη σκέψη. Σε κάνουν να νιώθεις άνετα, ένα με την υπόλοιπη παρέα. 

Φέτος είχα την ευκαιρία να βρεθώ και σε πανηγύρι αφιερωμένο στον δεκαπενταύγουστο, και συγκεκριμένα στο πανηγύρι του Πύργου, στον Άγιο Νικόλαο. 

Εκεί γνώρισα και την κυρία Ελένη που μου μιλούσε για αγάπη και συντροφικότητα. Ένας υπέροχος άνθρωπος που δεν έχει δει κανένα άλλο μέρος εκτός από την Σέριφο εδώ και 85 περίπου χρόνια. 

Μικροκαμωμένη αλλά πολύ δυναμική με καθαρό βλέμμα και χαμόγελο που σε κέρδιζε. Μπορούσα να κάθομαι μαζί της όλη την ώρα να μου λέει ιστορίες. Την αγάπησα, όπως την Σέριφο. 
Διαβάστε την Συνέχεια 


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...