11 Μαρ 2020

Στην τελική φάση υλοποίησης μπαίνει ο Χωροταξικός Σχεδιασμός του λιμανιού του Αδάμαντα

«Την 6η Μαρτίου 2020 πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των Δημοτικών Συμβούλων με θέμα τον Χωροταξικό Σχεδιασμό του λιμανιού του Αδάμαντα. 

Την επόμενη ημέρα, έπειτα από επικοινωνία του Δήμου με τους εμπλεκόμενους φορείς και τον μελετητή του έργου, έγιναν προτάσεις σχετικά με την εξέλιξη και την υλοποίησή του. 

 Οι παρατηρήσεις και οι προτάσεις μας θα εξεταστούν άμεσα από την ομάδα των μελετητών. 

Σε περίπου ένα μήνα, ο Δήμος και το Λιμενικό Ταμείο θα σας ενημερώσουν για το ορισμό της επόμενης συνάντησης, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία του Χωροταξικού Σχεδιασμού. 

 Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που ο Δήμος Μήλου ενημερώνει οργανωμένα τους εμπλεκόμενους φορείς και λαμβάνει υπόψη τις προτάσεις τους. Σας ενημερώσουμε ότι εγκρίθηκαν οι Περιβαλλοντικοί Όροι για τα έργα: 

1)"Λειτουργία υφιστάμενων λιμενικών εγκαταστάσεων Λιμένα Αδάμαντα Δήμου Μήλου ν.Μήλου Νόμου Κυκλάδων και εργασίες προστασίας ενίσχυσης αυτού".

 2) "Λειτουργία Υφιστάμενων Λιμενικών Έργων Δήμου Μήλου" (Μεμονωμένες Προβλήτες στις θέσεις "Εμπουριός" και "Ψαθάδικα"). Επίσης, ο Δήμος Μήλου βρίσκεται σε διαδικασία αδειοδότησης των λιμενικών εγκαταστάσεων στις θέσεις "Κλήμα", "Φυροποταμος" και "Αγία Κυριακή".» Το παρόν αποτελεί ανακοίνωση - δελτίο τύπου του Δήμου Μήλου


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...