3 Μαΐ 2020

Σέριφος ..Eπίσκεψη του Οδοντιάτρου Δημήτρη Παπαδόπουλου στις 16/05/2020 ημέρα Σάββατο

Καλό μήνα σε όλους, με υγεία και δύναμη να ξεπεράσουμε όσο πιο σύντομα αυτή την δύσκολη περίοδο και να επανέλθουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς! 

Μετά από αναγκαστική απουσία μου σχεδόν 50 ημερών από το νησί, λόγω των έκτακτων μέτρων και του ειδικού θεραπευτικού πρωτοκόλλου που επιβλήθηκε στην άσκηση του επαγγέλματος μου κατά την διάρκεια της καραντίνας σας ανακοινώνω ότι από 16/05/2020 ημέρα Σάββατο το οδοντιατρείο θα λειτουργήσει ξανά με τον συνήθη ρυθμό τα σαββατοκύριακα. 

Λόγω των ειδικών συνθηκών η λειτουργία του οδοντιατρείου θα διέπεται από αυστηρούς υγειονομικούς κανόνες. 

Τα ραντεβού θα κλείνονται εγκαίρως κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης καθότι δεν θα είναι εφικτό να δέχομαι πάνω από 10 άτομα ημερησίως διότι ο χώρος θα πρέπει να απολυμαίνεται μετά την αναχώρηση του ασθενούς. 

Κάθε άτομο θα έρχεται στο ιατρείο μονός άνευ συνοδού με γάντια και μάσκα. 

Πριν το ραντεβού του θα επικοινωνεί μαζί μου και θα μου αναφέρει αν τυχόν έχει κάποιο από τα εξής συμπτώματα: επίμονος βήχας, πονόλαιμος, πυρετός, ο ίδιος ή μέλος της οικογένειας του.

Τα ραντεβού πρέπει να τηρούνται αυστηρά καθώς δεν πρέπει να υπάρχει αναμονή στο σαλόνι του ιατρείου. 

Με την είσοδο στο ιατρείο θα παρέχεται αντισηπτικό χεριών που θα χρησιμοποιείται από τους ασθενείς. Τα παραπάνω μέτρα δημοσιεύτηκαν στης 29/04 από την ελληνική οδοντιατρική ομοσπονδία σε όλους τους οδοντιατρικούς συλλόγους. 

Ευχαριστώ όλους για την κατανόηση σας και το χρόνο σας. Το τηλέφωνο επικοινωνίας για ραντεβού ή ερωτήσεις είναι: 6945330733 

 Δημήτρης Παπαδόπουλος, Οδοντίατρος 

Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...