3 Σεπ 2020

Το Serifos Sunset Race σε συνεργασία με τον Δήμο Σερίφου διοργανώνουν προπονητικό διήμερο


Το Serifos Sunset Race σε συνεργασία με τον Δήμος Σερίφου διοργανώνουν προπονητικό διήμερο στη μαγευτική Σέριφο, το Σαββατοκύριακο 12-13 Σεπτεμβρίου 2020, όπου θα τρέξουμε και θα κολυμπήσουμε με ασφάλεια στις μοναδικές διαδρομές του Serifos Sunset Race! 

Η ανταπόκριση του κόσμου μετά την ακύρωση των αγώνων ήταν μεγάλη, οδηγώντας μας στην απόφαση να διοργανώσουμε προπονητικό event για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, και να διατηρήσουμε τον παλμό του Serifos Sunset Race ζωντανό και για το 2020.

 Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση τρεξίματος αποστάσεων 5 και 10χλμ το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου το απόγευμα. Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, το πρωί, θα κολυμπήσουμε στον μεγάλο κόλπο στο Λιβάδι της Σερίφου. 

 Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.serifosrace.com, μάθετε για το πρόγραμμα των προπονήσεων και για το υπέροχο νησί της Σερίφου και κλείστε θέση για μια μοναδική εμπειρία. Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων θα τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα σύμφωνα με τις διατάξεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ). 


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...