5 Νοε 2020

Επέστρεψε στο λιμάνι του Πειραιά λόγω βλάβης το "Αδαμάντιος Κοραής


Θεωρητικά τώρα το "Αδαμάντιος Κοραής" (σ.σ. πήρε τη θέση του "Διονύσιος Σολωμός" που πάει για ακινησία) θα έπρεπε να βρίσκεται στις Δυτικές Κυκλάδες και να παλεύει να φτάσει στη Σαντορίνη... Αντ' αυτού ήταν εντός του Σαρωνικού, λίγο μετά το Σούνιο (σ.σ. στις 10.30 το βράδυ) και επέστρέψε στο λιμάνι του Πειραιά... Τι συνέβη; 

Οπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του ΑΠΕ - ΜΠΕ, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο παρουσίασε μηχανική βλάβη έχοντας αφήσει το λιμάνι της Κύθνου και ετοιμάζονταν για την Σέριφο. 

Ενώ έπλεε όμως στη θαλάσσια περιοχή της Κύθνου παρουσίασε πρόβλημα και επέλεξε να πάρει το δρόμο της .. επιστροφής. Αποτέλεσμα; Οι 193 επιβάτες τα 46 ΙΧ οχήματα τα 26 φορτηγά και 13 δίκυκλα να είναι έτοιμα για ένα δεύτερο γύρο όταν (κι εάν) επισκευαστεί το πρόβλημα στη μηχανή... . 

 Το πλοίο είχε αναχωρήσει στις 3.10 το μεσημέρι από τον Πειραιά για Κύθνο, Σέριφο, Σίφνο, Μήλο, Κίμωλο, Φολέγανδρο, Σίκινο, Ίο και Θήρα. 

Μόλις φθάσει στο λιμάνι του Πειραιά το "Αδαμάντιος Κοραής", θα γίνουν προσπάθειες αποκατάστασης της βλάβης του, προκειμένου να πραγματοποιήσει το προγραμματισμένο δρομολόγιό του.

 Πηγή :  ΑΠΕ - ΜΠΕ, 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...