9 Ιαν 2024

«Άνεμος» ήταν και πάει…Οριστικά στην γραμμή Λήμνου! (VIDEO)

ΦΩΤΟ

Tzina Prokopiou

Επιβεβαιώθηκε δυστυχώς το πιο άσχημο σενάριο για το πλοίο «Άνεμος» που δεν πρόλαβε να ξεκινήσει δρομολόγια στη γραμμή των Δυτικών Κυκλάδων και φεύγει για άλλες πολιτείες και σε άλλες θάλασσες.

Σύμφωνα με το limnosreport.gr από την προσεχή Πέμπτη 11 Ιανουαρίου το πλοίο «Άνεμος» θα ξεκινήσει δρομολόγια από το Λαύριο με προορισμό τον Άγιο Ευστράτιο, τη Λήμνο και την Καβάλα, ενώ από την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου θα ακολουθήσει  περίπου το πρόγραμμα ωρών αναχώρησης του «Aqua Blue».

Όπως μάλιστα ανακοινώνεται αυτό θα είναι πλέον το πρόγραμμα του «Άνεμος» μέχρι και 2 Ιουνίου! Ο απόλυτος εμπαιγμός και η απόλυτη κοροϊδία για τις Δυτικές Κυκλάδες που μένουν κυριολεκτικά με ένα πλοίο, το «Αδαμάντιος Κοραής» στην παρούσα φάση και το «Διονύσιος Σολωμός» σύντομα, αμφότερα της ναυτιλιακής Zante Ferries, με διάρκεια ταξιδιού περί τις 8 ώρες για τη Μήλο, γυρνώντας τους μόνιμους κατοίκους των Δυτικών Κυκλάδων κυριολεκτικά στα δεδομένα της δεκαετίας του ’80, ίσως και πιο πίσω μάλιστα, καθώς ακόμα και τότε υπήρχαν δύο πλοία τουλάχιστον, με την παρουσία του «Ιονίου» και του «Κίμωλος».Μένει να δούμε αν θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις για το θέμα με την δρομολόγηση άλλου πλοίου, καθώς μετά την απώλεια και του «Κρητικού», συγκεκριμένα του «Πρέβελης» η κατάσταση προμηνύεται δραματική.

Σχετικό άρθρο:https://giannisserfanto.blogspot.com/2024/01/video.html 

Πηγή: https://www.limnosreport.gr/featured/214061/atzamis-travel-apo-pempti-11-ianoyarioy-sta-dromologia-to-quot-anemos-quot-to-programma/



to synoro blog

1 σχόλια:

  1. Ο ανεμος εγινε ανεμος τα καραβακια μας εινσι ο κοραης και ο σολωμος και πρεπει να τα στηριζουμε 😄

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...