10 Σεπ 2013

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕς13 Αυγούστου 2013 Αυλόμωνας Σέριφος...VIDEO....

Γράφει ο Γιάννης Γούναρης
Mε μεγάλη επιτυχία έγιναν και φέτος οι κολυμβητικοί αγώνες στο λιμάνι της Σερίφου στο λιβάδι η συμμετοχή των παιδιών ήταν ενθαρρυντική ένας πετυχημένος θεσμός που τον θυμάμαι όταν ακόμα ήμουν έφηβος .

Ένας θεσμός που καθιέρωσε ο αείμνηστος  Σερφιώτης ,καθηγητής σωματικής αγωγής ο Γιάννης ο Βαρλάς μεγάλη ευγνωμοσύνη του οφείλει η σερφιωταρί@ για όλα όσα έχει προσφέρει στο νησί .


Τις πρώτες χρονιές αν δεν με απατά η μνήμη μου γινόταν και ένας αγώνας δρόμου με αφετηρία τον αη Σίδερο και τερματισμό το λιβάδι .


Σε αυτόν είχα τρέξει και εγώ πιτσιρικάς και  μάλιστα είχα βγει και τρίτος και θυμάμαι με τι καμάρι πήγα στο σπίτι και έδειχνα το μετάλλιο στην μάνα  μου, δεύτερος  ο Βαγγελάκης από το λιβάδι ,και πρώτος ο Γιώργος του Μαρίνου.

Ο Σύνδεσμος Σεριφίων πέρασε στα χέρια εκείνων των παιδιών της ηλικίας μου και έτσι ο Γιώργος του Μαρίνου αντικατέστησε τον Γιάννη τον Βαρλά .

Είναι πράγματι ένας επιτυχημένος θεσμός και οφείλουμε όλοι να τον στηρίξουμε ενθαρρύνοντας τα παιδιά μας να συμμετέχουν και εμείς σαν χορηγοί όσοι μπορούν,

το κέρδος μας είναι η αγάπη των παιδιών  για τον αθλητισμό και η ευχαρίστηση  τους από την συμμετοχή και την ευγενή άμιλλα .

Φέτος λοιπόν παρουσία του δημάρχου Αντώνη Αντωνάκη ,της προέδρου του συνδέσμου Σεριφίων Φ.Πεφάνη ,του λιμενάρχη Σερίφου και άλλων επισήμων προσκεκλημένων για την απονομή έγιναν την Τρίτη 13 Αυγούστου και ώρα 12 το μεσημέρι οι κολυμβητικοί αγώνες για το 2013 με τα εξής αγωνίσματα


 25 μ ελεύθερο παν παίδων /κορασίδων 
25 μ ελεύθερο παίδων /κορασίδων
 50 μ νέων /νεανίδων και 400 μ διάπλους του αυλόμωνα .


 Όλα έγιναν με κέφι και από τους μικρούς και από τους μεγάλους τα αποτελέσματα θα τα αναρτήσω όταν μου τα δώσει ο σύνδεσμος Σεριφίων πάντως η ανάρτηση έχει σκοπό να μεταφέρει το κλίμα που επικράτησε και την προσπάθεια των παιδιών

 
Οι Απονομές


Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...