16 Ιουλ 2016

Εκκληση της ΦΙΛΟΣΣ - Animal Help Association of Serifos να καταγγέλλετε τα περιστατικά κακοποίησης ζώων

Συνάντηση με την Εισαγγελέα Σύρου είχαν σήμερα δύο μέλη της Φιλοζωικής μας Ομάδας.Αφορμή ένα πολύ άσχημο περιστατικό κακοποίησης σκυλάκου που συνέβη πριν τρεις ημέρες στο νησί της Μήλου. 

Στο συγκεκριμένο νησί δεν υπάρχει φιλοζωικό σωματείο και ζητήθηκε η συνεργασία και βοήθειά μας. Εννοείται ότι θα βοηθήσουμε όπως μπορούμε και ευχόμαστε στο πολύ ταλαιπωρημένο αυτό πλάσμα να τα καταφέρει και να επιβιώσει αφού μεταφέρθηκε από τους τουρίστες που έκαναν την καταγγελία σε κρίσιμη κατάσταση. στην Αθήνα. Είναι γελοίο να μιλάμε για τουρισμό και ανάπτυξη και οι επισκέπτες των νησιών μας να αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις ντροπής. Κάνουμε έκκληση για άλλη μια φορά να καταγγέλλετε τα περιστατικά κακοποίησης που πέφτουν στην αντίληψή σας.

 Ας μην κλείνουμε τα μάτια και το στόμα μας αν αγαπάμε τον τοπο μας.Oυσιαστικά η συγκάλειψη τέτοιων γεγονότων δίνει δίκιο και επιπλέον δύναμη στο βίαιο άνθρωπο. Αuτο τελικά θέλουμε; Επιτέλους γιατί τόσος φόβος ή μήπως είναι κάτι χειρότερο....αδιαφορία. Μπράβο στους ανθρώποις που χάλασαν τις διακοπές τους θέλοντας να βοηθήσουν΄
Πηγή : Animal Help Association of Serifos 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...