16 Ιουλ 2016

Ιδρύεται Εθνική Συντονιστική Επιτροπή Κρουαζιέρας

Ένα πάγιο αίτημα των ανθρώπων της κρουαζιέρας γίνεται πραγματικότητα, καθώς με κοινή απόφαση του υπουργού Ναυτιλίας, Θοδωρή Δρίτσα, και της αναπληρώτριας υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά, που δημοσιοποιήθηκε την Πέμπτη στη Διαύγεια, συστήνεται η Εθνική Συντονιστική Επιτροπή Κρουαζιέρας.
Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας, η Επιτροπή θα αποτελείται από 28 εκπροσώπους φορέων, θα λειτουργεί υπό την προεδρία του εκάστοτε γενικού γραμματέα του υπουργείου Ναυτιλίας και σκοπό θα έχει την προώθηση μέτρων και κινήτρων βελτίωσης και ανάπτυξης της κρουαζιέρας και την υποβολή τεκμηριωμένων προτάσεων για επίλυση προβλημάτων. 
Ο έγκαιρος εντοπισμός και η πρόβλεψη κινδύνων που πρέπει να αντιμετωπιστούν θα είναι μια κρίσιμη ευθύνη της λειτουργίας της Επιτροπής, κάτι που διασφαλίζεται χάρις στην ευρύτητα των φορέων, του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, που συμμετέχουν σε αυτήν. 
Τέλος, η ελληνική πολιτεία εξοπλίζεται με ένα σημαντικό θεσμικό εργαλείο για τη χάραξη πολιτικής σε έναν κλάδο με σημαντικές αναπτυξιακές προοπτικές και προσδοκώμενα οφέλη για την ελληνική οικονομία.
Η κοινή απόφαση των δύο υπουργείων:
Πηγή : http://www.efsyn.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...