5 Σεπ 2020

Α.Ο. Σερίφου : Πρώτη προπόνηση εν όψει της νέας σεζόν


Μιχάλης Χρυσολωράς 
Την πρώτη τους προπόνηση εν όψει της σεζόν 2020-21 πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Σερίφου το απόγευμα, της 3/9/ υπό την επίβλεψη του προπονητή της ομάδας Γιάννη Ράμπια.Παρόντες από την προηγούμενη χρονιά ήταν οι Βαλσαμάκης Κων (αν και τραυματίας), Ρεβίνθης Ν., Μουστάκας Αν., Λιβάνιος Μαρίνος, Παπαδόπουλος, Παρίσης Δ., Παρίσης Π. και Γαβριήλ με τους υπόλοιπους να ενσωματώνονται σιγά-σιγά, ενώ υπήρχε και έντονη παρουσία από το “νέο αίμα”, δηλαδή τους ακόμα νεότερους σε ηλικία παίχτες, από τις ακαδημίες του σωματείου.

Παρών στην επίσημη πρώτη ήταν ο Κώστας Χρυσολωράς από την πλευρά της διοίκησης, ο οποίος ευχήθηκε καλή σεζόν σε παίκτες και προπονητή.Από τη μεριά του ο coach Γιάννης Ράμπιας μας είπε τα εξής : 

“Ξεκινάμε τη νέα σεζόν με γνώμονα να προωθήσουμε παιδιά από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα, όσο βέβαια αυτό είναι δυνατό, με σκοπό να πάρουν εμπειρίες στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων. Σε συνδυασμό με τα νέα παιδιά της ομάδας μας, θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο για το μέλλον. 

Η χρονιά φέτος για εμάς θα είναι μεταβατική σε πολλά στάδια αλλά και άκρως ανταγωνιστική… Δουλειά και θέληση έτσι ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας… 

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους!” 

Πηγή :  https://arthografos.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...