16 Μαΐ 2015

"Το σέρβις και η εστιατορική τέχνη του σήμερα"

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων πραγματοποιεί 2ήμερο σεμινάριο για επαγγελματίες και εργαζόμενους εστιατορίων, ξενοδοχείων και καφετέριας* με θέμα: Tο σέρβις και η εστιατορική τέχνη του σήμερα στις 18 & 19 Μαΐου 2015 στην Αίθουσα Επιμελητηρίου Κυκλάδων...Εισηγητής o Θανάσης Παπαδόπουλος, Bartender & Restaurant Instructor, Ι.Ε.Κ “ETOILE by les Chefs” και Ι.Ε.Κ “PRAXIS”

18 Μαΐου, 16:00 - 21:00
• ΛΟΓΟΙ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ
• ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΣΗΜΕΡΑ
• ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
• ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
• ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
• ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ
• ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
• Η ΡΟΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

19 Μαΐου, 16:00-21:00
•ΒΑΣΙΚΟ ΚΟΥΒΕΡ
•ΒΑΣΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ
•ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
•ΓΕΥΜΑΤΑ
•ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΤΑΛΟΓΩΝ
•ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
•Up selling for food & beverage
•MENU

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 22810 82346, εσωτ.104, κα. Άννα Μήτση

* Καθώς πρόκειται για σημαντική εκπαίδευση που συμβάλλει στη συνολική αναβάθμιση υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών στο νησί μας, το Επιμελητήριο καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους, ακόμα κι αν δεν είναι εργαζόμενοι ή επιμελητηριακά μέλη την περίοδο αυτή.
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...