24 Μαΐ 2016

Το παιχνίδι που έγινε θεσμός

24/05 10:54
Συνήθως όταν διοργανώνεται για πρώτη φορά ένας φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου, κανείς δεν ξέρει αν θα επαναληφθεί ή όχι. Κι αυτό γιατί δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει εξ” αρχής αν θα είναι επιτυχημένο, αν θα το «αγκαλιάσουν» οι ποδοσφαιριστές και ο κόσμος ή αν απλά θα προσελκύσει το ενδιαφέρον. Αν το φιλικό επαναληφθεί δεύτερη φορά μπορεί να είναι τυχαίο.

Αν επαναληφθεί τρίτη φορά, κάτι… παίζει! Αν γίνει και τέταρτη, δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί ως «θεσμός»!
Στην περίπτωση της Μικτής Παλαιμάχων Ελλάδος και της Επίλεκτης Ομάδας Σερίφου, το φιλικό χαρακτηρίζεται όχι απλά ως θεσμός, αλλά μία συνήθεια που έγινε λατρεία! Η ΠΕΦΟ Σερίφου στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών της εκδηλώσεων, ανακοίνωσε με υπερηφάνεια την διοργάνωση του 4ου αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων που θα γίνει στο νησί στις 11 Ιουνίου.

Αυτό σημαίνει ότι η Σέριφος εκείνη την ημέρα θα γεμίσει… ποδόσφαιρο, καθώς την Μικτή Παλαιμάχων Ελλάδος συνθέτουν μερικές από τις μεγαλύτερες δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου, που τιμησαν τη φανέλα με το εθνόσημο και τις ομάδες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του Πανιωνίου, του ΠΑΟΚ του Άρη και άλλων. Συγκεκριμένα, το «παρών» θα δώσουν οι Παναγιώτης Κελεσίδης, Ανδρέας Μπονόβας, Χρήστος Καλτσάς, Χρήστος Αρδίζογλου, Νόνι Λίμα, Τάκης Παντέλης, Πέτρος Ξανθόπουλος, Νίκος Πατσιαβούρας, Μιχάλης Γεροθόδωρος, Γιάννης Λάλας, Λεωνίδας Βόζδου, Θεόδωρος Τζιόλας, Θανάσης Μπέλλος, Γιώτης Τσαλουχίδης, Κώστας Κουμαργιάς, Τάσος Στράντζαλης  και πολλοί άλλοι διεθνείς από τις ελληνικές ομάδες. Την αποστολή θα ακολουθήσουν οι Γιάννης Γκαϊντατζής και Νίκος Γιούτσος, καθώς θα βραβευτούν από την μικτή παλαιμάχων του νησιού με κάθε επισημότητα!

Το iDreamTEAM, υπερήφανος χορηγός επικοινωνίας θα βρεθεί για μία ακόμη φορά στην Σέριφο μεταφέροντάς σας το κλίμα και τα όσα διαδραματιστούν στον αγώνα – θεσμό ανάμεσα στις μυθικές μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου και σε μία ομάδα με μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό και τους συντοπίτες τους.
Μιλώντας στο iDreamTEAM, ο εκ των διοργανωτών και ταμίας της ΠΕΦΟ Σερίφου, Γιάννης Λιμβαίος δήλωσε πανευτυχής που το παιχνίδι θα διεξαχθεί για τέταρτη φορά και κατέληξε: «Τα εσοδα θα διατεθούν γενικα για φιλαθρωπικες δρασεις στο νησι, καθώς υπάρχουν πολλές ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν. Και μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι σε αυτή τη προσπάθεια μας έχουμε αρωγούς μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι απόψεις μας και οι στόχοι για αυτές τις δράσεις συμπνέουν και απόδειξη είναι ότι για τέταρτη φορά θα δώσουν το «παρών» στη Σέριφο, σε αυτόν τον αγώνα θεσμό».

Τα αποτελέσματα των φιλικών:
1/6/2014 (Σερίφου): Μικτή Παλαιμάχων Ελλάδος – Επίλεκτη ομάδα Σερίφου 4-1 (Λίμα, Σταυρόπουλος, Βαϊτσης, Μπονόβας)
14/6/2015 (Σερίφου): Μικτή Παλαιμάχων Ελλάδος – Επίλεκτη ομάδα Σερίφου 6-3 (Μπονόβας (2), Λίμα (2), Σταυρόπουλος, Μπέλλος)
23/12/2015 (ΑΟΤ Αλίμου): Μικτή Παλαιμάχων Ελλάδος – Επίλεκτη ομάδα Σερίφου 2-0 (Λίμα, Σαρρής)
Πηγή : http://idreamteam.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...