21 Ιουν 2014

Το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Psarokokalo αγκυροβολεί αρχικά στη Σέριφο...VIDEO...

21/6/2014
Για όγδοη χρονιά, το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Psarokokalo (International Short Film Festival Psarokokalo), ξεκινά το ταξίδι του με αφετηρία τις δυτικές Κυκλάδες.

 Φέτος, στο πρόγραμμα του περιλαμβάνονται περισσότερες από 120 ταινίες απ' όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Δημιουργίες οι οποίες θα μας ξεναγήσουν στον κόσμο του σινεμά και θα μας ταξιδέψουν σε διαφορετικές κουλτούρες. Ταινίες, που κάνουν το ντεμπούτο τους αλλά και κοσμογυρισμένες, πολυβραβευμένες ταινίες, θα γεμίσουν τις καλοκαιρινές νύχτες των θεατών.

Από τις 18 Ιουνίου και για όλο το καλοκαίρι, το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Psarokokalo αγκυροβολεί αρχικά στη Σέριφο, όπου και θα παραμείνει για όλο το καλοκαίρι. Κάτω από τον καλοκαιρινό βραδινό ουρανό, θα πραγματοποιηθούν ημερίδες, δράσεις και προβολές best-of ταινιών.

Παράλληλα το 8ο ISSF Psarokokalo περιλαμβάνει προβολές βραβευμένων ταινιών αλλά και πρεμιέρες, με αγγλικούς υπότιτλους, καθώς και το 3ο ISSF Psaroloco, που θα διεξαχθούν από τις 10 έως και τις 16 Ιουλίου. Στη συνέχεια το 8o ISFF Psarokokalo και το 3ο ISSF Psaroloco, θα μεταφερθεί και στην Αθήνα, από τις 10 έως και τις 16 Ιουλίου, στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος (Θερινός Κινηματογράφος Λαΐς - Ιερά Οδός 48, Κεραμεικός). Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του φεστιβάλ θα ανακοινωθεί στην συνέντευξη τύπου, στις 6 Ιουλίου.

Παράλληλα θα πραγματοποιούνται ημερίδες με ενδιαφέρουσες θεματικές για γονείς, παιδαγωγούς και δασκάλους, ενώ οι μικροί φίλοι του Φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία της κινηματογραφικής εμπειρίας, μέσα από τα βιωματικά εργαστήρια Psaroloco Labs, όπου θα γίνουν σκηνοθέτες και δημιουργοί της δικής τους μικρού μήκους ταινίας.

 Και βέβαια, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το κοινό του Psarokokalo, θα επιλέξει την ταινία που θα κερδίσει το Βραβείο Κοινού του Φεστιβάλ, ενώ για πρώτη φορά φέτος θα απονεμηθεί και το Βραβείο Κοινού Psaroloco. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Psarokokalo παραθέτουμε την επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ: http://www.psarokokalo.gr
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟhttp://vimeo.com/98169265
Πηγή http://tvxs.gr: 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...