24 Οκτ 2016

Σύναψη σύμβασης με απευθείας ανάθεση για την απόκτηση κωδικού πρόσβασης του Δήμου Σερίφου στη βάση δεδομένων «ΔήμοςΝΕΤ»

Τη σύναψη σύμβασης με απευθείας ανάθεση για την απόκτηση κωδικού πρόσβασης του Δήμου Σερίφου  στη βάση δεδομένων «ΔήμοςΝΕΤ», ποσού 1000,00€ευρώ, με την εταιρία ΔήμοςΝΕΤ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΟΝ. Ε.Π.Ε. με το διακριτικό τίτλο ΔήμοςΝΕΤ, που εδρεύει στην οδό 1ο Χλμ. Θέρμης- Πανοράματος, Θέρμη Θεσσαλονίκης, ΑΜΦ: 099905999, Δ.Ο.Υ.: Ζ΄ Θεσσαλονίκης, τηλ. 2310486263.

2. Η εφαρμογή περιλαμβάνει πρακτικές και εύχρηστες θεματικές ενότητες, οι κυριότερες από τις οποίες είναι Οικονομικά των ΟΤΑ, Προσωπικό, Συμβάσεις, Όργανα διοίκησης, Διοικητικά - Νομικά θέματα, Αδειοδοτήσεις, Νομικά Πρόσωπα ΟΤΑ, Αρμοδιότητες Δήμων, Νομοθεσία – Νομολογία, Ερωτήσεις – Απαντήσεις, Ημερολόγιο Ενεργειών, Ενημερωτικά Δελτία, Άρθρα Δήμοςνετ, Τα ΦΕΚ του Δήμου μου (από 01.01.2011) κα.

3. Οι υπηρεσίες παρέχονται μέσω της χρησιμοποίησης διαδικτυακής εφαρμογής (λογισμικού), η οποία παρέχεται μέσω του ίντερνετ. Η αμοιβή καταβάλλεται με την παράδοση του κωδικού πρόσβασης που «ξεκλειδώνει» την εφαρμογή, από την εταιρία στο Δήμο και αφορά ακριβώς την απόκτηση του κωδικού αυτού. Η παροχή της υπηρεσίας συνίσταται ουσιαστικά στη δυνατότητα χρησιμοποίησης της εφαρμογής (λογισμικού). Η σύμβαση είναι διάρκειας έως 31/05/2017 και αρχίζει από σήμερα.

 4. Με την παράδοση των κωδικών αρμόδια επιτροπή καλείται να διαπιστώσει εάν οι κωδικοί λειτουργούν κανονικά και εξασφαλίζουν την πρόσβαση σε όλες τις Θεματικές Ενότητες της εφαρμογής.
 Πηγή : ΔΙΑΥΓΕΙΑ

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...