22 Ιουλ 2018

Σέριφος «Άθλια η κατάσταση με τους κάδους απορριμμάτων!»

«Η τριτοκοσμική κατάσταση με την καθαριότητα και τους κάδους απορριμμάτων με υπαιτιότητα της δημοτικής αρχής, είναι αυτή που με αναγκάζει σήμερα να γράψω αυτό το κείμενο. 

γράφει ο Ανδρέας Σκούρας 

Πρόβλημα τεράστιο υπάρχει με τα απορρίμματα στον Δήμο Σερίφου και συγκεκριμένα στο Ποτάμι όπου σε άθλια κατάσταση βρίσκονται οι κάδοι απορριμμάτων. 

Σκισμένοι και κατεστραμμένοι κάδοι στους οποίους μπαινοβγαίνουν πολύ άνετα τρωκτικά αλλά και αδέσποτα ζώα σκορπίζοντας τα απορρίμματα, δημιουργώντας εστίες μόλυνσης αλλά και κάνοντας το έργο της αποκομιδής ακόμα δυσκολότερο. 

Φυσικά όλα αυτά συμβαίνουν εν γνώσει του Δημάρχου  ο οποίος έχει ενημερωθεί επί του θέματος εδώ και πολύ καιρό. και δη του αντιδημάρχου απέναντι μου όσον αφορά τους κάδους απορριμμάτων  που τους έχουν σταθμεύσει χρόνια ολόκληρα με το έτσι θέλω έξω από το σπίτι μου στο ποτάμι.

Έχω την μητέρα μου που μένει εκεί με σοβαρό πρόβλημα υγείας και ο Δήμος αδιαφορεί αφήνοντας 9 (!!!) κάδους δίπλα από την είσοδο του σπιτιού με αποτέλεσμα τα σκουπίδια να φτάνουν στην είσοδο ακριβώς

Υπάρχουν κριτήρια σύμφωνα με τα οποία, κάποια αιτήματα δημοτών εισακούονται και κάποια όχι; 

Γιατί η δημοσιοποίηση πρέπει να είναι η έσχατη λύση για την επίλυση προβλημάτων των δημοτών;

Θα Κινηθώ και νομικά φυσικά μέσα στις επόμενες μέρες γιατί παρ όλες τις εγγυήσεις και διαβουλεύσεις μηνών, οι υπεύθυνοι απλά σφυρίζουν αδιάφορα. 

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. 

Πηγή : 

to synoro blog

2 σχόλια:

  1. Έρχομαι στο Νησί σας 11 χρόνια τώρα,τα τελευταία 5-6 χρόνια βρησκω το Νησί όλο ποιο βρόμικο και εγκαταλελημενουςτουςδημοσιους χώρους, η καθαριότητα δεν έχει σχέση με την οικονομική κατάσταση του Δήμου Αν θέλετε τουρισμό σε αυτό το όμορφο Νησί κάντε κάτι Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...