14 Σεπ 2021

Ακυβερνησία Ι/Φ σκαφών στην Κύθνο και στη Σύρο


Ενημερώθηκαν μεσημβρινές ώρες σήμερα, οι Λιμενικές Αρχές Κύθνου και Κέας από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για περιστατικό ακυβερνησίας του Ι/Φ “TWINS” N.Π. 8337, λόγω δυσλειτουργίας του πηδαλίου, με τέσσερις (04) αλλοδαπούς επιβαίνοντες στη θαλάσσια περιοχή 2,6 ν.μ. δυτικά βορειοδυτικά ν. Κύθνου. την περιοχή έσπευσε το Α/Κ «ΧΡΗΣΤΟΣ» Ν. Σύρου 892 το οποίο εντόπισε και ρυμούλκησε με ασφάλεια το “TWINS” στο λιμένα Μέριχα Κύθνου. 

 Από τη Λιμενική Αρχή Κύθνου, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ι/Φ μέχρι αποκατάστασης των ζημιών και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας, ενώ από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός.Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σύρου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για περιστατικό ακυβερνησίας του Ι/Φ “EVA” σημαίας Τσεχίας, λόγω μηχανικής βλάβης, με τέσσερις (04) αλλοδαπούς επιβαίνοντες στη θαλάσσια περιοχή δυτικά του όρμου Φοίνικα Σύρου . 

 Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και το Ε/Π-Καταδυτικό σκάφος «MOBY DICK» Ν. Πάρου 260 το οποίο εντόπισε και ρυμούλκησε με ασφάλεια το “EVA” στη μαρίνα Φοίνικα Σύρου

 Πηγή : https://www.kaipoutheos.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...