25 Μαΐ 2024

Την Σέριφο εκπροσώπησε ο Κος Δημήτρης Γκιολές στην Συνάντηση της Ένωσης Κυκλαδικού Τύπου (ΕΚΥΤ), για το περιβάλον


Από την εκδήλωση της ΕΚΥΤ χθες Παρασκευή 24 Μαΐου, στα γραφεία του Συνδέσμου Σιφνίων "Οι Κυκλάδες φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον υπό απειλή."

φωτο

Δημήτρης Γκιολές

Η Ένωση Κυκλαδικού Τύπου (ΕΚΥΤ), ο παγκυκλαδικής εμβέλειας σχηματισμός, που εκπροσωπεί τα κυκλαδικά μέσα ενημέρωσης, που από τηφύση τους επικοινωνούν με ευρύτερα στρώματα της κοινωνίας των νησιών, διαπιστώνει και μέσω των μελών του ότι οι απειλές που υφίσταται το φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον των νησιών, μεγαλώνουν με γεωμετρική πρόοδο τα τελευταία χρόνια. 

φωτο

Δημήτρης Γκιολές

Συνεχή άλλωστε δημοσιεύματα των κυκλαδικών εφημερίδων το πιστοποιούν, όπως π.χ το φύλλο Ιανουαρίου – ΦεβρουαρίουΚοινωνικής Οικονομίας, πρώην Ευρωβουλευτή, πρώην Περιφερειακό Σύμβουλο Ν. Αιγαίου, με θέμα “Κυκλάδες: Φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον υπό απειλή;” 

φωτο

Δημήτρης Γκιολές

Η εκδήλωση  πραγματοποιηθηκε στο «Σπίτι της Σίφνου», του Συνδέσμου Σιφνίων, οδός Ιθάκης 24 και Ι. Δροσοπούλου, 3ος όροφος, την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 στις 7 το βράδυ.

 Σε συνέχεια της εισήγησης του Νίκου Χρυσόγελου κληθηκαν  ανά ένας/μία εκπρόσωπος του κάθε νησιού σε σύντομη – πεντάλεπτη – παρουσίαση των συγκεκριμένων απειλών που δέχεται το φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον του νησιού του/της και γενικέυτηκε  η συζήτηση.
 Συντονιστής ήταν ο Β ́ Αντιπρόεδρος της ΕΚΥΤ Μανόλης Αναστασιάδης. 
 Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας Γεράσιμος – Θεόδωρος Μαγκανιώτης Αντώνης Τζιώτης

 Την Σέριφο εκπροσώπησε ο Κος Δημήτρης Γκιολές απο την Δύναμη Συνεργασίας αλλά και ως μέλος της ΕΚΥΤ
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...