20 Μαΐ 2024

Σύλλογος Μεγάλου Λιβαδίου Σερίφου Έκθεση Φωτογραφίας - Κάλεσμα για συλλογή υλικού

Η παραλία του Μεγάλου Λιβαδίου στα τέλη της δεκαετίας του 1880.
Έκθεση Φωτογραφίας - Κάλεσμα για συλλογή υλικού
Αυτό το καλοκαίρι προγραμματίζεται έκθεση φωτογραφίας στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Περσέα στο Λιβάδι της Σερίφου. Μεταξύ άλλων Θα εκτεθούν ιστορικές φωτογραφίες του Μεγάλου Λιβαδίου. O Σύλλογός μας θα συνδράμει στη συλλογή του υλικού.
Όποιος και όποια θέλει να βοηθήσει και έχει παλιές φωτογραφίες που εικονίζουν το χωριό ή στιγμές από τη ζωή των κατοίκων, των συγγενών κ.λπ. μπορεί να αποστείλει αντίγραφα μέσω του ακόλουθου συνδέσμου έως 31/5.
* Αν υπάρχει η δυνατότητα να σκαναριστούν τότε προτιμήστε ανάλυση στα 300 dpi προκειμένου να μπορέσουν να εκτυπωθούν σε υψηλή ανάλυση. Στην υποβολή σας μπορείτε να συμπεριλάβετε ένα αρχείο κειμένου με σχετικές πληροφορίες για κάθε φωτογραφία (ημερομηνία, τοποθεσία, εικονιζόμενα πρόσωπα κ.λπ.).
* Αν δεν υπάρχει η δυνατότητα να σκαναριστεί το υλικό, τότε χρησιμοποιήστε την κάμερα του κινητού τηλεφώνου σας για να βγάλετε κάποιες πρόχειρες φωτογραφίες οι οποίες μπορούν να αποσταλούν στον σύλλογο για μια πρώτη αξιολόγηση. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο email του Συλλόγου μας megalivadiserifou@googlemail.com
Πηγή : 

to synoro blog

1 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...