23 Οκτ 2018

Δημοπράτηση των κεντρικών οικισμών της Σίφνου

Την προκύρηξη της δημοπράτησης των κεντρικών οικισμών της Σίφνου προαναγγέλει ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γίώργος Χατζημάρκος με αναρτηση του στο facebook:

Την δημοπράτηση των δικτύων Απολλωνιας και Αρτεμώνα της Σίφνου, υπέγραψα σήμερα και αισθάνομαι την ικανοποίηση που έχει όποιος εκπληρώνει μια μεγάλη υπόσχεση που έχει δώσει. 

Στους κατοίκους, στον Δήμαρχο, στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, μαζί με τον Επαρχο Νίκο Βενάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη, είχα δώσει την υπόσχεση οτι το έργο θα το εντάξουμε και θα το δημοπρατήσουμε μέσα στο 2018. Χρειάστηκε, για πρώτη φορά, να δουλέψει και η Δωδεκάνησος πάνω σε έργο των Κυκλάδων. 

Αυτό γιατί δίνουμε την καθημερινή μάχη με ελάχιστο προσωπικό σε όλες τις υπηρεσίες μας, όμως δεν μας λυγίζουν οι δυσκολίες. 

 Ο επιπλέον συμβολισμός αυτού του έργου, είναι αυτός ακριβώς : η συνεργασία Δωδεκανήσου κ Κυκλάδων, όλων των νησιών μας. Τα δίκτυα Απολλωνίας και Αρτεμώνα Σίφνου, προυπολογισμού 6,15 εκ. Ευρώ, χρηματοδούνται απο το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ν. Αιγαίου ΕΣΠΑ 2014-2020. Οταν μετά πολλά χρόνια δουλειάς, φτάνει ένα τέτοιο έργο να δημοπρατηθεί, είναι μια στιγμή ηθικής δικαίωσης. 

Οι δυσκολίες, είναι για να μας κάνουν καλύτερους 

Πηγή : http://www.kaipoutheos.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...