25 Οκτ 2023

Στην Νάξο ο Γιατρός μας Θανάσης Κοντάρης Παρέμβαση για την στήριξη του ΕΣΥ

Θα παρέμβουν με ομιλίες οι: Αθανάσιος Κοντάρηςοικογενειακός γιατρός Πολυδύναμου Ιατρείου Σερίφου επιμελητης Α’. Βασίλειος Ραπτάκης, γενικός διευθυντής Νοσοκομείου Κέντρου Υγείας Νάξου. Κατερίνα Καλογερακη, πρόεδρος εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Σύρου και εκπρόσωπος εργαζομένων ΔΣ Διασυνδεομένων Νοσοκομείων Σύρου Νάξου. Δημήτρης Πύρρος, διευθυντής Ιατρικών Υπηρεσιών KAB ορθοπεδικός, ιπτάμενος. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέτρο “Ι. Καμπανέλλης” του δημαρχείου Νάξου.

«Συμπληρώνονται αύριο δυο χρόνια από τον θάνατο της αγαπημένης μας Προέδρου, Φώφης Γεννηματά, που εργάστηκε με αφοσίωση και όραμα για την αναγέννηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Έθετε πάντα στο επίκεντρο της πολιτικής της δράσης τον άνθρωπο και αυτή την πολύτιμη πολιτική παρακαταθήκη τιμούμε σήμερα» επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρουλάκης θυμίζοντας ότι στη Νάξο η αείμνηστη Φώφη Γεννηματά είχε κάνει μια από τις τελευταίες της πολιτικές ομιλίες.

«Χρειαζόμαστε ένα δημόσιο σύστημα υγείας ευέλικτο, αποτελεσματικό, ανταγωνιστικό και πρωτοπόρο, που θα καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες του ελληνικού λαού σε κάθε γωνιά της πατρίδας. Ένα ΕΣΥ όπως αρμόζει στην ιστορία και τις αξίες της παράταξης μας. Όπως το οραματίστηκε ο Γιώργος Γεννηματάς, ο Παρασκευάς Αυγερινός και για την ενίσχυση του οποίου αγωνίστηκε η αείμνηστη Πρόεδρος μας, Φώφη Γεννηματά. Για εμάς, η ενίσχυση του κοινωνικού κράτους και ιδιαίτερα της παιδείας και της υγείας δεν είναι απλά μία προγραμματική προτεραιότητα. Είναι η ψυχή και η καρδιά της παράταξής μας» τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης.

Δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο

https://naxospress.gr/naxos-mikres-kyklades/naxos-androylakis-aytes-einai-oi-okto-paremvaseis-mas-gia-to-neo-esy/

Πηγή : https://naxospress.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...