1 Ιουν 2024

Ξεκίνησε η περιπλάνηση του Happy Traveller στη Σέριφο


Πρώτη μέρα του φετινού Καλοκαιριού σας βάζουμε στο κλίμα με ένα φουλ καλοκαιρινό Happy Traveller στην Σέριφο.
Αυτήν την εβδομάδα ταξιδεύουμε σε ένα από τα πιο παραδοσιακά κυκλαδίτικα νησιά το οποίο θα εξερευνήσουμε από άκρη σε άκρη,
Θα περιπλανηθούμε στην γραφικότατη χώρα που θα επισκεφθούμε και απόγευμα να δοκιμάσουμε το πιο φημισμένο γλυκάκι, και βραδάκι για σουβλάκι και για να δούμε τα μπαράκια γεματα.με.κοσμο, αλλά και νωρίς το πρωί για να δούμε την ανατολή από το εκκλησάκι στη κορυφή, τον άγιο Κωνσταντίνο.

Θα δούμε πολλές από τις περίπου 75 παραλίες που έχει το νησί αν και οι ντόπιοι θα μας πουν ότι οι παραλίες είναι πάνω από 100. Πάντως η Σέριφος θεωρείται πως αναλογικά με το μέγεθος της είναι το νησί με τις περισσότερες παραλίες στην Ελλάδα.

Θα επισκεφθούμε την περιοχή των παλαιών μεταλλίων και θα περάσουμε μέσα από μια παλιά σήραγγα του για να φτάσουμε σε μια από τις πιο ειδυλλιακές παραλίες του νησιού, τον καλόγερο με τον μοναχικό φοίνικα.

Θα δουμε ιστορικά μοναστήρια και μικρούς γραφικούς οικισμούς όπως η Παναγιά με την γραφική πλατεία και το παραδοσιακό καφέ- παντοπωλείο της κυρίας Αντωνίας. Θα δοκιμάσουμε πολλές παραδοσιακές λιχουδιές και θα καταλάβουμε γιατί η Σέριφος φημίζεται για τη φιλοξενία της.

Θα πάμε με βάρκα σε ένα από τα πιο περίεργα και εντυπωσιακά τοπία που έχουμε δει ποτέ και θα πάμε να δούμε από κοντά έναν από τους πιο σημαντικούς φάρους του Αιγαίου πελάγους.
Happy Traveller στη Σέριφο
Αυτό το Σάββατο 1/6 στις 17:45 στον ΣΚΑΙ
Πηγή : Happy Traveller

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...