12 Ιουν 2024

“Η φωτογραφία της ημέρας” & το φιλότιμο



Σχετικά με τη φωτογραφία (σε «γνωστή» ιστοσελίδα) με τους υπαλλήλους καθαριότητας που μαζεύουν τα σκουπίδια με τα χέρια, επειδή έχουν σοβαρή ζημιά και τα 2 απορριμματοφόρα του Δήμου, μάλλον κάποιοι αγνοούν τη λέξη ΦΙΛΟΤΙΜΟ!!!
👉
Αυτοί οι άνθρωποι βγήκαν και τα μάζεψαν για να έχουμε εμείς καθαρό το νησί, υποδεικνύοντας σε όλους εμάς τι σημαίνει φιλότιμο θέτοντας το εμείς πάνω απ’ το εγώ!
👉
Όσο για το «φωτογράφο» 9 παρά το πρωί στα Λειβαδάκια, μέλος του ΔΣ, με την παράταξη του κ. Γκιολε που φωτογράφιζε τα άτομα αντί να προσφέρει ένα ποτήρι νερό, για να κάνει ύστερα τον καταδότη, να τον ενημερώσουμε ότι υπάρχουν φωτογραφίες που αποδεικνύουν ποιος είναι και ήδη προχωράμε σε άμεσες νομικές ενέργειες! Ταυτόχρονα, οι υπάλληλοι που τον είδαν, θα καταθέσουν ενόρκως αν χρειαστεί.
🙏
Τέλος, είμαστε περήφανοι και ευγνώμονες σε αυτούς τους ανθρώπους που με αυτοθυσία και κάτω από αντίξοες συνθήκες αγωνίζονται καθημερινά για μια καθαρή Σέριφο! Γιατί στο Δήμο έχουμε μάθει να δουλεύουμε ως ομάδα.

Μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις…. Εργαζόμενοι του Δήμου Σερίφου στην καθαριότητα, κάνουν τη περισυλλογή των απορριμμάτων αδειάζοντας τους κάδους με τα χέρια σε ένα φορτηγό του Δήμου, μια μέρα με 40 σχεδόν βαθμούς, όταν σε πολλά μέρη της Ελλάδας ακόμα και σχολεία δεν λειτούργησαν λόγω καύσωνα

Ο λόγος; Και τα 2 (δύο ολογράφως) απορριμματοφόρα του Δήμου ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!

Κρίμα οι 37.196 ευρώ που πλήρωσε ο Δήμος το 2021 για τη συντήρησή τους… και κόμπαζε τότε για την επιτυχία… να τα στείλει στην Αθήνα για σέρβις! 

Φυσικά δεν φταίει ούτε γι’ αυτό (ούτε για τίποτα άλλο…) η δημοτική αρχή. Φταίει το κακό το μάτι, οι δολιοφθορείς, οι ξένοι που έχουν εισβάλλει στο νησί,  οι αλλόθρησκοι σαμποτέρ, η αντιπολίτευση, ο υπερτουρισμός, ο κακός μας ο καιρός….

Εύγε! Ακόμα ένα δείγμα επιτυχημένου “αντιμινιστρέσιο”!

https://ecoserifos.gr/2024/06/11/skoupidia-me-ta-xeria/


Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...