16 Φεβ 2013

Serifos Water Sports-Serifos Fly boart Team ...VIDEO...

16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΔΟΚΙΜΕς ΣΤΟΝ ΚΟΥΤΑΛΑ
 
 Ένας Γάλλος λάτρης των θαλάσσιων σπορ κατασκεύασε μια συσκευή η οποία επιτρέπει στο χρήστη να κάνει εντυπωσιακές κινήσεις και «φιγούρες» μέσα, πάνω και έξω από το νερό. «Με το Flyboard μπορεί κάποιος να κινηθεί μέσα στο νερό με τον ίδιο τρόπο που κινούνται τα δελφίνια», λέει ο δημιουργός της Φράνκι Ζαπάτα από τη Μασσαλία.

Στην ουσία πρόκειται για ένα τζετ-σκι στο οποίο έχει τοποθετηθεί ένα μεγάλο λάστιχο. Η συσκευή ρουφάει νερό και στη συνέχεια το απομακρύνει με μεγάλη δύναμη, με αποτέλεσμα ο χρήστης που είναι συνδεδεμένος μαζί της να μπαίνει και να βγαίνει από το νερό με μεγάλη ταχύτητα και με πολλούς τρόπους.

Το Flyboard έχει ιπποδύναμη 100 ίππων και μπορεί να «εκτοξεύσει» κυριολεκτικά κάποιον μέσα από το νερό σε ύψος μέχρι και δέκα μέτρα, ενώ η τιμή του ανέρχεται στα 5.000 ευρώ. Οι εικόνες που θα δείτε στο ακόλουθο βίντεο είναι πραγματικά εκπληκτικές και σε προκαλούν να δοκιμάσεις το Flyboard, ενώ υπόσχονται ατελείωτα παιχνίδια και διασκέδαση στο νερό
 
Με αφορμή αυτή σας την καταχώρηση είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το απόλυτο θαλάσσιο παιχνίδι είναι εδώ και θα παρουσιαστεί επίσημα για το κοινό το Πάσχα στη Σέριφο απο τους Serifos Water Sports team
 
 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗς ΒΙΚΕΝΤΙΟς ΕΝΤΥ

Προσκαλούμε λοιπώ...ν εσάς και τους συνεργάτες σας πρώτα από όλα να διασκεδάσετε μαζί μας και παράλληλα να παρουσιάσετε Μία συσκευή που κάνει τα υπόλοιπα θαλάσσια σπορ να μοιάζουν βαρετά.
Η δοκιμαστικές πτήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει .

Αναζητούσουν Test Pilot !!!επικοινωνία
http://www.serifosscubadivers.gr/el/activities/fly-board.html
http://www.facebook.com/photo.php?v=10200226577610807&set=vb.1343479514&type=2&theater
τηλ +30 6932570552

 
 

Πηγή :Serifos Water Sports-Serifos Fly boart Team

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...