18 Μαΐ 2018

Περίεργος ο ρόλος της Προέδρου του Κέντρου Υγείας Μυκόνου

Πολλά τα ερωτηματικά για τη στάση της Νεοδημοκράτισσας Προέδρου του Κέντρου Υγείας Μυκόνου, η οποία διατήρησε τη θέση της και επί ΣΥΡΙΖΑ!Η κ. Ντίνα Σαμψούνη κατέχει τη θέση της Προέδρου για την επίμαχη διετία 2015-2016, οπότε έγινε το «μεγάλο πάρτυ» με το ακτινολογικό εργαστήριο! 

Υπενθυμίζεται ότι το παλιό ακτινολογικό μηχάνημα εξαφανίστηκε, ενώ το εργαστήριο δε λειτουργούσε τα 2/3 του έτους… οδηγώντας τους ασθενείς στα ιδιωτικά ακτινολογικά κέντρα!

 Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ΔΙΠΛΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΝΤΙΝΑΣ ΣΑΜΨΟΥΝΗ

 Η κ. Σαμψούνη – η οποία μεταξύ άλλων κατέχει και τη θέση της επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Μυκόνου – εμφανίζεται ως τιμητής των πάντων στο νησί των ανέμων. 

Αλλά πλέον θα πρέπει να εξηγήσει την άκρως περίεργη στάση της, καθώς όπως τονίζεται στο πόρισμα των δύο επιθεωρητών του ΣΕΥΥΠ , η κ. Σαμψούνη σύμφωνα με το athens voice μαζί με τον προϊστάμενο της γραμματείας του Κέντρου Υγείας, «παρακώλυσαν τον έλεγχο, μη διαθέτοντας τα αιτούμενα από το κλιμάκιο ελέγχου στοιχεία και μη επιδεικνύοντας την αρμόζουσα διάθεση συνδρομής στον εν λόγω έλεγχο, υποχρεώνοντας το κλιμάκιο ελέγχου σε επιτόπια μετάβαση στο ΚΥ, καθώς και στην κατάσχεση πρωτότυπων εγγράφων και στοιχείων»! 

 Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μας από έγκυρες δικαστικές πηγές, ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει τόσο για το Κέντρο Υγείας Μυκόνου όσο και για την Πρόεδρό του κ. Σαμψούνη, ενώ αναμένεται να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις στο προσεχές μέλλον. Αναμένουμε την επίσημη θέση της προέδρου του Κέντρου Υγείας, καθώς όπως και δήλωσε και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης, «δεν φταίμε εμείς αλλά οι προηγούμενοι», εμμέσως, πλην σαφώς ρίχνει το βάρος και τις ευθύνες που τις αναλογούν στην πρόεδρο του Κέντρου Υγείας. 

Πηγή : https://cyclades24.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...