27 Αυγ 2020

Η Ιωάννα Τούνη βγήκε απο την καραντίνα και πήγε Σέριφο να τρελάνει κόσμο


Η Ιωάννα Τούνη, μετά την οικειοθελή καραντίνα 14 ημερών όπως η ίδια δήλωσε με μήνυμα της ότι πέρασε λόγω της επιστροφής της απο τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Μύκονο, η γνωστή Θεσσαλονικιά influencer, φαίνεται ότι δεν φόρτισε όπως έπρεπε τις μπαταρίες της στο νησί των ανέμων και πήγε στις Δυτικές Κυκλάδες….και συγκεκριμένα στην Σέριφο για να μας αποτελειώσει εκεί.

 Η Ιωάννα Τούνη είναι ανήσυχο πνεύμα και δεν μπορεί να κάτσει σε ένα μέρος και ειδικά τώρα που δεν έχει και δεσμό, απολαμβάνει ανέμελα τις διακοπές της με τις φίλες της. Πλέον έχοντας αφήσει πίσω την περιπέτεια με το βίντεο και τον σάλο που δημιουργήθηκε για την Ιωάννα Τούνη και τη διαρροή των Video που την εμφάνιζαν με ένα….φίλο της, συνεχίζει ακάθεκτη τις καλοκαιρινές της διακοπές.

 Όπως και η ίδια αναφέρει στην τελευταία ανάρτηση της στο Instagram ο προορισμός της αυτή την φορά μάλλον είναι και ο τελευταίος γι΄αυτό το καλοκαίρι. Φυσικά με την Ιωάννα ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος γι’αυτό ας κρατήσουμε όλοι μικρό καλάθι και ας την απολαύσουμε για ακόμα μια φορά.

 Αυτή την φορά η πρώην παίκτρια του My Style Rocks φόρεσε το φούξια μαγιό της και ανέβασε επικίνδυνα την θερμοκρασία στο νησί του Περσέα! Δείτε την εντυπωσιακή Ιωάννα εδώ 


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...