3 Αυγ 2020

Ελληνική Ένωση Τραπεζών: Περιορισμοί στις συναλλαγές με το κοινό στα καταστήματα λόγω Covid-19

Λαμβάνοντας μέτρα για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορονοϊού και με σκοπό τη διαφύλαξη της υγείας εργαζομένων στα τραπεζικά καταστήματα και των συναλλασσομένων με αυτά, η Ελληνική Ένωση Τραπεζών έκανε γνωστό πως από αύριο Τρίτη 4 Αυγούστου και μέχρι νεοτέρας, δεν θα πραγματοποιούνται στα τραπεζικά καταστήματα με φυσική παρουσία οι ακόλουθες συναλλαγές: Αναλήψεις μετρητών έως 400 ευρώ. 

Η ανάληψη μέχρι του ποσού αυτού θα πραγματοποιείται αποκλειστικά με τη χρήση της χρεωστικής κάρτας, στα ΑΤΜ. Καταθέσεις μετρητών έως 1.000 ευρώ. 

Οι καταθέσεις μέχρι του ποσού αυτού θα πραγματοποιούνται στα ΑΤΜ με τη χρήση χρεωστικής κάρτας. 

Οι πληρωμές λογαριασμών τρίτων (Δημόσιο, ενέργεια, ύδρευση, τηλεφωνία, συνδρομητική τηλεόραση, ασφάλειες, κλπ) εξοφλούνται μέσω internet/mobile banking ή στα ΑΤΜ. 

Δεν θα δίνεται η δυνατότητα εξυπηρέτησης αυτών των συναλλαγών με χρήση μετρητών στο ταμείο. 

Η ενημέρωση λογαριασμών (κινήσεων και υπολοίπων) πραγματοποιείται μέσω internet/mobile banking ή στα ΑΤΜ. 

Ενημερώσεις βιβλιαρίων ταμιευτηρίου δεν θα πραγματοποιούνται στο Δίκτυο Καταστημάτων. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, η ΕΕΤ ενθαρρύνει την αξιοποίηση της χρεωστικής κάρτας και των κωδικών πρόσβασης στο e-banking.

 Καλεί επίσης το κοινό να περιορίσει τις επισκέψεις του στα τραπεζικά καταστήματα και σε περίπτωση που είναι αναγκαία η προσέλευση σε κατάστημα, να χρησιμοποιεί προστατευτική μάσκα και να τηρεί τις αποστάσεις ασφαλείας

. Πηγή :  https://atlantea.news/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...