11 Σεπ 2024

Ολοκληρώθηκε η μελέτη της ΕΕΤΑΑ για έργο αγροτικής οδοποιίας«Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας πλατύ Γιαλού – Τριανταφύλλου» του Δήμου Σερίφου


Ολοκληρώθηκε από την Τεχνική Υπηρεσίας της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., η μελέτη για τη «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας πλατύ Γιαλού – Τριανταφύλλου» του Δήμου Σερίφου. Στο πλαίσιο αυτό, την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, παραδόθηκε στον Δήμαρχο Σερίφου Κώστα Ρεβίνθη, ο πλήρης φάκελος της μελέτης, από τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., Δημήτρη Μαραβέλια και Αναστάσιο Μαυρίδη αντίστοιχα. 

 Η μελέτη εκπονήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. σε συνεργασία με εξωτερικό συνεργάτη, για εξειδικευμένα ζητήματα της μελέτης, ώστε στη συνέχεια ο Δήμος Σερίφου να την υποβάλλει για ένταξη σε χρηματοδοτικό Πρόγραμμα, προκειμένου να υλοποιηθεί. 

 Η εκπόνηση της μελέτης αυτής, αποτελεί την υλοποίηση μίας από έξι (μέχρι σήμερα) Προγραμματικών Συμβάσεων μεταξύ του Δήμου Σερίφου και της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., αποδεικνύοντας – όπως σημειώνει- ότι η τεχνική υποστήριξη προς τους νησιωτικούς ή και ημιορεινούς Δήμους, με ανεπαρκή ή ανύπαρκτη στελέχωση των Τεχνικών Υπηρεσιών τους, είναι διαρκής και αμέριστη. 


 «Η Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., στην προσπάθειά της να ανταποκριθεί ακόμη περισσότερο στο ρόλο της ως τεχνικός και επιστημονικός σύμβουλος των Ο.Τ.Α., στέκεται αρωγός στα αιτήματα των Δήμων, για την ενίσχυση της τοπικής ανάπτυξης και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών», τονίζει στην ανακοίνωσή της. 

 Πηγή : https://kede.gr/
to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...