10 Σεπ 2019

Α.Ο.Σερίφου...Μεταγραφές ελπίδες για μια καλή παρουσία στο πρωτάθλημα και το κύπελλο Κυκλάδων

Με στόχο να διεκδικήσει ότι του αναλογεί, αλλά πάνω από όλα να χαρούν το ποδόσφαιρο ξεκίνησαν την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου την προετοιμασία τους στον ΑΟ Σερίφου. 

 Ο τεχνικός των ''Σεριφιωτών'' Γιάννης Ράμπιας και ο συνεργάτης του και προπονητής της ακαδημίας Μάκης Ιωακειμίδης προπόνησαν όσους ποδοσφαιριστές είχαν στην διάθεση τους, με δεδομένο ότι ο ΑΟ Σερίφου θα προετοιμαστεί σε 2 γκρουπ, καθώς ένας σημαντικός αριθμός ποδοσφαιριστών διαμένει στην Αθήνα.

Επίσης η ομάδα ενισχύθηκε με σημαντικες μεταγραφές για φέτος

Μία σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο ΑΟ Σερίφου, καθώς πριν λίγο ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον μέσο Θανάση Καραγκούνη. Ο Καραγκούνης προέρχεται από αρκετές σεζόν αγωνιζόμενος στη Γ΄Εθνική και αναμένεται να δώσει ποιότητα στον άξονα των ''Σεριφιωτών''. Η ανακοίνωση του ΑΟ Σερίφου: Ο Αθλητικός Όμιλος Σερίφου ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Θανάση Καραγκούνη. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός (με καταγωγή από τη Σέριφο) ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Καλλιθέα και σε ομάδες της Γ' Εθνικής όπως το Λεωνίδιο, ο Εθνικός Φιλιππιάδας και ο Αστέρας Αμαλιάδας. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στον Φωκικό (Γ'Εθνική - 4ος όμιλος). ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΝΑΣΟ !   

 Ο Γιάννης Σκοπελίτης, γνωστός στο πρωτάθλημα Κυκλάδων από το πέρασμά του την περίοδο 2015 -2017, στον ΑΜΣ Φιλωτίου, είναι γεννημένος τον Δεκέμβρη του 1992 και έρχεται από δύο γεμάτες σεζόν με τη Θύελλα Μοσχάτου. Εκτός από τη Θύελλα Μοσχάτου και τον ΑΜΣ Φιλωτίου που αναφέραμε, έχει αγωνιστεί και στον Πειραϊκό. Θα είναι είναι σίγουρα ένα πολύτιμο γρανάζι στη μηχανή που θέλει να φτιάξει ο Γιάννης Ράμπιας στο κέντρο του Α.Ο.Σ. καθώς έχει αγωνιστεί στα σκληροτράχηλα γήπεδα της Ε.Π.Σ. Πειραιά, ενώ διαθέτει μεγάλη εμπειρία από τα γήπεδα των Κυκλάδων.

 Ο Ιάσων Εφέντη από την άλλη είναι ένας ελπιδοφόρος νεαρός παίχτης, γεννημένος το 1999, που αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και οχτάρι. Προέρχεται από τις ακαδημίες Ελπίδες Ξάνθης, ενώ πριν τη Θύελλα, αγωνιζόταν στον Αστέρα Μαγικού της Ε.Π.Σ. Ξάνθης. 

Εννοείται πως επικοινωνήσαμε και με τους δύο ποδοσφαιριστές και σας μεταφέρουμε τις δηλώσεις τους. Γιάννης Σκοπελίτης : ¨Υπήρχαν κατά καιρούς συζητήσεις με άτομα από την ομάδα, αλλά τίποτα επίσημο. Οπότε μόλις έγινε η πρόταση δεν το σκέφτηκα πολύ καθώς το πρωτάθλημα στις Κυκλάδες είναι πολύ ανταγωνιστικό και οργανωμένο. 

Όταν μίλησα λοιπόν με τους ανθρώπους της διοίκησης είδα το πάθος που έχουν και σκέφτηκα ότι θα ναι μεγάλη πρόκληση να αντιμετωπίσουμε τόσο μεγάλες ομάδες και να κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια.¨ Ιάσων Εφέντη : ¨Η αιτία της μεταγραφής ήταν ο Γιάννης, ο οποίος με σύστησε στην ομάδα. 

Με τον Γιάννη τον Σκοπελίτη ήμασταν συμπαίκτες στην Θύελλα δύο χρόνια και μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα και για τη διοίκηση της. Έτσι αφού είχαμε την πρόταση, αποφασίσαμε να έρθουμε στη Σέριφο, με την όρεξη να βοηθήσουμε όσο μπορούμε την ομάδα αλλά να πάρουμε και μεις μια σπουδαία εμπειρία παίζοντας στο κυκλαδίτικο πρωτάθλημα.¨ Παρακάτω οι σχετικές ανακοινώσεις του σωματείου στη σελίδα του στο facebook 
Ο Αθλητικός Όμιλος Σερίφου ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ιάσονα Εφέντη. Είναι 20 ετών και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Ξάνθη με τις ομάδες Ελπίδες Ξάνθης (Β’ κατ. ΕΠΣ Ξάνθης) και Αστέρας Μαγικού (Α’ κατ. ΕΠΣ Ξάνθης). Τα προηγούμενα δύο χρόνια αγωνίστηκε στη Θύελλα Μοσχάτου (Α’ κατηγορία ΕΠΣ Πειραιά). 
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΙΑΣΟΝΑ ! 

Ο αγώνας με τον Πανσιφναικό :Η κλήρωση του Κυπέλλου Κυκλάδων πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στα γραφεία της ΕΠΣ Κυκλάδων, με τον ΑΟ Σερίφου να ρίχνεται στην «μάχη» το διήμερο 5-6 Οκτωβρίου, με αντίπαλο τον Πανσιφναϊκό, για την 2η φάση του θεσμού. Ήδη οι ιθύνοντες του συλλόγου, δημοσίευσαν την εν λόγω αφίσα του αγώνα.  
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας, στον ΑΟ Σερίφου κάνουν τις επαφές τους για να κλείσουν κάποια φιλικά παιχνίδια, με δύο από αυτά αν είναι πιθανότατα με τον ΑΜΕΣ Νηρέα και τον ΑΠΣ Κύθνου.

 Πηγή : https://www.sportcyclades.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...