1 Οκτ 2019

Δημοπράτηση του αλιευτικού καταφυγίου

Δημοπρατείται η ανάθεση του έργου «Κατασκευή αλιευτικού καταφυγίου στο Ξυλοκερατίδι Καταπόλων Αμοργού» με προϋπολογισμό 1.725.806,00 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ), από το Δήμο Αμοργού.

 Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που θα βοηθήσει στην εξυπηρέτηση της ασφαλούς πρόσδεσης και πλαγιοδέτησης μικρών και μεγάλων σκαφών στην περιοχή των Καταπόλων, βάσει και των λεπτομερειών που αναφέρονται στην τεχνική περιγραφή του έργου ενώ η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε έντεκα μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης. 

 Σύμφωνα με τη διακήρυξη του έργου που έχει αναρτηθεί και στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Αμοργού χθες, τα τεχνικά χαρακτηριστικά της παρέμβασης έχουν ως εξής: “Με τo προτεινόμενo έργo στο «Ξυλοκερατίδι» Καταπόλων Αμοργού διαμορφώνεται λιμενολεκάνη εμβαδού 3.500 τετ. μέτρων με ωφέλιμο βάθος -2,00 έως -4,70 μ., η οποία θα προστατεύεται δυτικά με προσήνεμο μόλο μικτής διατομής και νότια με μόλο με κατακόρυφα μέτωπα. 

Μετά την κατασκευή των έργων θα είναι δυνατή η εξυπηρέτηση εντός της λιμενολεκάνης 2 σκαφών μήκους μέχρι 13,00μ., η παραβολή 2 σκαφών και η πρυμνοδέτηση 10 σκαφών μήκους μέχρι 10,00μ., η πρυμνοδέτηση 2 σκαφών μήκους μέχρι 6,00μ., και 5 σκαφών μήκους μέχρι 5,00μ., ενώ θα είναι δυνατή και η πλαγιοδέτηση ενός σκάφους μήκους μέχρι 30,00μ. στο κατακόρυφο μέτωπο των κρηπιδωμάτων στην εξωτερική πλευρά του μόλου”.


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...