18 Οκτ 2020

Πρώτο τρίποντο για τον Α.Ο. Σερίφου 0-2 τον Πανναξιακό Β΄


Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, πανηγύρισε το συγκρότημα του Γιάννη Ράμπια, επικρατώντας με 0-2 σκορ έναντι της δεύτερης ομάδας του Πανναξιακού Α.Ο.

Μετά από το άσχημο αποτέλεσμα της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος BLUE STAR FERRIES της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, όπου η ομάδα των Σεριφίων δεν στάθηκε καλά και ηττήθηκε με 3-0 από τον Παμμηλιακό στη Μήλο, στο σημερινό παιχνίδι η νίκη έμοιαζε αναγκαία.

Σ΄ ένα ισορροπημένο αγώνα με τις δύο ομάδες να έχουν εκατέρωθεν ευκαιρίες για αρκετά γκολ το τελικό 0-2, μοιάζει φτωχό. 

 Απειλητικοί φάνηκαν πρώτα οι γηπεδούχοι, με τον Βουδιά ,στο 22ο λεπτό να πλασάρει μετά από όμορφη παράλληλη σέντρα του Τζάι, όμως να μην καταφέρνει να σκοράρει αφού αρχικά ο Ζαχαρίας με σωτήρια επέμβαση και ύστερα το δοκάρι του στέρησαν την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.Κάτι που έκανε στην επόμενη ακριβώς φάση ο Ρεβίνθης Κωνσταντίνος για λογαριασμό του Α.Ο. Σερίφου.

 Ο Παγιολάρι ανοίγει πολύ ωραία από αριστερά για τον Παππά ο οποίος μπαίνει στη μεγάλη περιοχή και ανατρέπεται από τον Καρελέμογλου. Την εσχάτη των ποινών αναλαμβάνει να εκτελέσει ο Ρεβίνθης Κ. ο οποίος σε πρώτη φάση νικιέται από τον Λουλάι, παίρνει όμως το “ριμπάουντ” και σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1 για την ομάδα του.

 Στο 36΄οι φιλοξενούμενοι θα σπαταλήσουν μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους. 

Καταπληκτική κάθετη πάσα του Παπαδόπουλου Δ. στο Γιώργο Παππά, ο οποίος σε τετ-α-τετ με τον Λουλάι τσιμπάει την μπάλα πολύ ωραία περνώντας την από πάνω του, αλλά στέλνοντάς την στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων. Θα ήτα ένα πραγματικά πανέμορφο τέρμα εάν η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν να κάνουν πολλές φάσεις.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν και πάλι πρώτοι στο 51, με τον Καρελέμογλου να εκτελεί ένα φάουλ από δεξιά με σέντρα-σουτ, το Ζαχαρία να μην καταφέρνει να μπλοκάρει τη μπάλα σταθερά και να του φεύγει χτυπώντας στο δοκάρι.

 Η απάντηση από τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 60ο λεπτό με την ατομική ενέργεια του Παγιολάρι ο οποίος αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του πλάσαρε τον Λουλάι με τον τελευταίο να του λέει ¨όχι¨ διώχνοντας σε κόρνερ. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 67ο λεπτό άλλαξαν οι ισορροπίες στον αγώνα. 

Ο Βιλαντώνης ο οποίος είχε εισέλθει ως αλλαγή στο 46΄κατάφερε να πάρει μέσα σε 20 λεπτά δύο κίτρινες κάρτες αφήνοντας την ομάδα τους με 10 ποδοσφαιριστές. 

Την πρώτη για μαρκάρισμα πάνω στο Μαγουλά και τη δεύτερη για εκτέλεση φάουλ προτού σφυρίξει ο διαιτητής. Σαφώς πιο άνετος ο Α.Ο. Σερίφου από εκείνο το σημείο και με λιγότερο άγχος διαχειρίστηκε διαφορετικά το παιχνίδι, μένοντας πιο πίσω και χτυπώντας μεαντεπιθέσεις. 

Στο 80ο λεπτό έγινε το 0-2. Μετά από κόρνερ του Παπαδόπουλου Δ., η μπάλα, μετά από αλλαγή πορείας, βρίσκει σε χέρι αμυνόμενου και ο κος Χατζόπουλος έδειξε πάλι, την άσπρη βούλα. 

Την εκτέλεση αυτή τη φορά ανέλαβε ο Παππάς που ευστόχησε γράφοντας το τελικό 0-2. Το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο αλλά σε δύο πολύ καλές περιπτώσεις, από μία εκατέρωθεν, οι επιτιθέμενοι δεν έστειλαν τη μπάλα στο πλεκτό

.Η πρώτη για τους παίκτες του Γιάννη Ράμπια με τον Μπούρη στο 90 να βγαίνει σε πλεονεκτική θέση απέναντι στον Λουλάι, που τον νίκησε και στην εξέλιξη της φάσης στην αντεπίθεση ο Καφετζής μόνος απέναντι στον Ζαχαρία στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κος Χατζόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Ανδρικόπουλο και Βαννακεν. 

 Συνθέσεις: 

 Α.Ο. Πανναξιακός Β΄(Παραβατός) : Λουλάι, Παπανκολάου, Φακίνος, Βαθρακοκοίλης, Καρελέμογλου, Χότζα, Τζάι(46΄ Βιλαντώνης) Καλαβρός Καφετζής, Βαλέττας, Βουδιάς (90+΄Γκορνάτι)

 Α.Ο. Σερίφου (Ράμπιας): Ζαχαρίας, Μποφίλιος Παγιολάρι Τσελάμι , Παπαδόπουλος Μ.,Μαγουλάς(89΄ Παρίσης Π.) Λιβάνιος, Παπαδόπουλος Δ, Παρίσης Δ (61΄ Ρεβίνθης Ν.)., Ρεβίνθης Κ., (72΄ Μπούρης) 

 Πηγή : https://cyclades24sports.gr/ 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...