15 Οκτ 2020

Μάκης Ιωακειμίδης..Τους αγάπησα όλους και εύχομαι στην ομάδα τα καλύτερα, μέσα από την καρδιά μου!!


Ο ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο της Σερίφου, προπονητής Μάκης Ιωακειμίδης, δε θα βρίσκεται τη τρέχουσα σεζόν στο τιμόνι των ακαδημιών του Α.Ο. Σερίφου. 

Ο κόουτς ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας του με τους Σεριφίους μέσα από το προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας τα εξής:

Μετά από δύο σεζόν, η συνεργασία μου με την ακαδημία ποδοσφαίρου του Α.Ο. ΣΕΡΙΦΟΥ, δεν θα συνεχιστεί! 

Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που ήταν κοντά μου και βοηθήσανε ο καθένας με τον τρόπο του, την διοίκηση,τους γονείς και όλα τα παιδιά που κάναμε μαζί προπονήσεις! 

Τους αγάπησα όλους και εύχομαι στην ομάδα τα καλύτερα, μέσα από την καρδιά μου!! 

Εις το επανιδείν ! 

Πάμε για νέες προκλήσεις!! 

 Εννοείται ότι η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον κύριο Ιωακειμίδη έτσι ώστε να μας παραθέσει τις λεπτομέρειες πίσω από το “διαζύγιο” με τις ακαδημίες του Α.Ο. Σερίφου

Ο κύριος Ιωακειμίδης φανερά συγκινημένος μας τόνισε πως η απόφαση αυτή ήταν πολύ δύσκολη και ήταν αποτέλεσμα της αβεβαιότητας που επικρατεί γενικά στο χώρο του αθλητισμού, πόσο μάλλον του ερασιτεχνικού και ειδικότερα στο σωματείο του Α.Ο. Σερίφου, με την όλη κατάσταση που βιώνουμε λόγω του Covid-19. 

 Η αναμονή για συζήτηση με τη διοίκηση ήταν μεγάλη (να θυμίσουμε ότι η νέα διοίκηση του Α.Ο. Σερίφου ήρθε σε σώμα μόλις πριν λίγες μέρες, ενώ οι αρχαιρεσίες ήταν προγραμματισμένες να γίνουν τον Ιούλιο), ενώ παράλληλα έπαιξε σημαντικό ρόλο και το γεγονός πως το εβδομαδιαίο ταξίδι από τον Πειραιά στη Σέριφο και πάλι πίσω δε θα είναι φέτος τόσο ευχάριστο όσο τις προηγούμενες χρονιές λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών.

 Έτσι με πολλή σκέψη ο κόουτς αποφάσισε να κυνηγήσει τις ευκαιρίες που θα βρει για εργασία στο λεκανοπέδιο Αττικής. 

 Να σημειώσουμε ότι το τέλος της συνεργασίας με τις ακαδημίες του Α.Ο. Σερίφου δε σημαίνει απαραίτητα και το τέλος της σχέσης με το σωματείο, αφού υπάρχει και η ανδρική ομάδα

.Όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι φίλοι της ομάδας της Σερίφου, αρκετοί παίκτες προπονούνται στην Αθήνα, κάτι που εξαρτάται από τις σπουδές ή την εργασία τους. 

Ο Μάκης Ιωακεμίδης ήταν αυτός που, σε συνεργασία με τον κόουτς Γιάννη Ράμπια, προπονούσε τους “Αθηναίους”. 

Υπάρχει λοιπόν το ενδεχόμενο να συνεχιστεί αυτό να γίνεται και φέτος. Θα υπάρξουν την επόμενη εβδομάδα συζητήσεις με ανθρώπους του Α.Ο. Σερίφου και τον Μάκη Ιωακειμίδη σχετικά με αυτή την περίπτωση.

Να ευχηθούμε να βρεθεί η χρυσή τομή έτσι ώστε ο Μάκης Ιωακειμίδης να συνεχίσει να αποτελεί μέρος της πορείας της ομάδας του Α.Ο. Σερίφου.

Πηγή :  https://cyclades24sports.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...