14 Ιουλ 2021

4 σταθμoΙ φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων και 300 φωτιστικών στο πλαίσιο του έργου «Κύθνος Έξυπνο Νησί»


Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη εργασιών εγκατάστασης 4 σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων και 300 φωτιστικών στο πλαίσιο του έργου «Κύθνος Έξυπνο Νησί» σε συνεργασία με το Δίκτυο Αειφόρων Νήσων (ΔΑΦΝΗ).

 Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες έχουν ξεκινήσει εργασίες για την εγκατάσταση σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε 4 δημόσια προσβάσιμες θέσεις στο νησί. 

Οι θέσεις αυτές είναι στο χώρο στάθμευσης κάτω από το δημαρχείο στη Χώρα, στο χώρο στάθμευσης στην είσοδο της Δρυοπίδας, καθώς στο Μέριχα και Λουτρά απέναντι από τα γραφεία των μαρινών. Για την καλύτερη ανάδειξη των νέων αυτών υποδομών πραγματοποιούνται εργασίες ανάπλασης και καλλωπισμού του περιβάλλοντος χώρου κάθε θέσης.

 Το ρεύμα θα παρέχεται δωρεάν κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Επιπλέον, τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει το ιδιαίτερα σημαντικό έργο της λειτουργικής, αισθητικής και ενεργειακής αναβάθμισης του φωτισμού οδών και οικισμών. Μέχρι το τέλος Ιουλίου αναμένεται να έχουν εγκατασταθεί περί τα 300 σύγχρονα φωτιστικά τεχνολογίας LED και προσεγμένου σχεδιασμού, με δυνατότητα έξυπνου προσαρμοστικού φωτισμού. 



 Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται από το ΔΑΦΝΗ, το Δήμο και τους τοπικούς εργολάβους με διακριτικότητα ώστε να προκληθεί η ελάχιστη δυνατή όχληση στους επισκέπτες του νησιού μας. 



Είμαστε πεπεισμένοι ότι το έργο «Κύθνος Έξυπνο Νησί» και η συστηματική συνεργασία μας με το ΔΑΦΝΗ θα αποφέρει σημαντικά οφέλη για το νησί μας το επόμενο διάστημα. 

Πηγή : 

Δήμος Κύθνου


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...