23 Ιουλ 2021

Εκσυγχρονίζονται οι αθλητικές εγκαταστάσεις στη Σέριφο


Στη συμβασιοποίηση του έργου, σχετικά με την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Σερίφου, προχώρησε ο Δήμαρχος, κ. Κωνσταντίνος Ρεβίνθης, με τον ανάδοχο που προέκυψε μέσα από τον σχετικό διαγωνισμό. 

 Με την υλοποίηση του έργου, που αναμένεται να διαρκέσει περίπου πέντε μήνες, από την υπογραφή της σύμβασης, οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Σερίφου αναμένεται να εκσυγχρονιστούν, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους κατοίκους του νησιού να αθληθούν σε σύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις, και πιο συγκεκριμένα στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Αυλόμωνα, αλλά και στο γήπεδο μπάσκετ του Λιβαδίου. 

Ξεκινάμε την Αναβάθμιση Αθλητικών Εγκαταστάσεων στη Σέριφο. Ήταν το 1ο έργο για το οποίο πήραμε χρηματοδότηση. Τωρα γινεται ΠΡΑΞΗ! #γιατηΣέριφο
Υπεγράφη η σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων περίπου 5 μηνών
 Υπενθυμίζεται, ότι το έργο χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» στο πλαίσιο της πρόσκλησης ΙV του άξονα προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των Δήμων». 

 Ο ανάδοχος, με τον οποίο υπεγράφη η σχετική σύμβαση, αναλαμβάνει στο πλαίσιο της εργολαβίας να εκτελέσει τις παρακάτω εργασίες: 

 Α) Ανοικτό Γήπεδο Ποδοσφαίρου Αυλόμωνα 
 Προμήθεια και εγκατάσταση νέου συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς καθώς και προμήθεια και εγκατάσταση του αθλητικού εξοπλισμού που απαιτείται για τη λειτουργία του γηπέδου.
 Ηλεκτροφωτισμός γηπέδου. 

Β) Ανοικτό Γήπεδο Καλαθοσφαίρισης Λιβαδίου 
 Αντικατάσταση δαπέδου – αγωνιστικού χώρου. Αντικατάσταση περίφραξης. Ηλεκτροφωτισμός γηπέδου. 

Πηγή : https://www.koinignomi.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...