8 Ιουλ 2021

Καφεδάκι στην Σέριφο για τον Μr. Eric Burdon


Οταν κάποιος θέλει να μιλήσει για μουσική rock είναι σχεδόν αδύνατον να μην κάνει αναφορά στα έργα και ημέρες του Eric Burdon του frontman των Animals και Wars δύο εκ των κορυφαίων συγκροτημάτων του περασμένου αιώνα.. 

 Και μοιραία θα φέρεις στο μυαλό του τραγούδια όπως "We Gotta Get Out of This Place", το "San Franciscan Nights", το "Monterey" ή το "Spill the Wine" και γιατί όχι και το "House of the Rising Sun" αλλά και το "Don't Let Me Be Misunderstood" 

 Στα 80 του χρόνια, ο βρετανός μουσικός που θεωρείται ένας από τους 60 κορυφαίους μουσικούς όλων των εποχών, αυτές τις ημέρες πίνει το κεφαδάκι του στη Σέριφο... 
 Στου "Μανώλη" και μας λέει " Λατρεύω τη μυρωδιά του καφέ" κρατώντας μία πράσινη τεράστια κούπα... 

Λάτρης της Ελλάδας, εδώ και χρόνια ζει στην Αθήνα. Αρχικά στην Κυψέλη και στη συνέχεια στα βόρεια Προάστεια ενώ τα καλοκαίρι χάνεται στις Κυκλάδες με επίκεντρο την Σέριφο Και επειδή κάποιος θα αναρωτηθεί "πως κόλλησε" την τρέλα της Ελλάδας,, η απάντηση ακούει στο όνομα Μαριάνννα Προεστού. 

Η μάνατζέρ του και σύντροφός του εδώ και χρόνια...

 Και ο ίδιος στέλνει μήνυμα προς όλους για το τι χρειάζεται κάποιος να είναι ευτυχισμένος. Στην αγκαλιά της κατά 20 περίπου χρόνια νεότερης συζύγου του (3η) μας λέει " Η αγάπη είναι το μόνο που χρειάζεσαι"... 

 Και καλό μας καλοκαίρι 


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...