12 Ιουν 2020

ΠΠΙ.Σερίφου ...Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη με ιατρικό προσωπικό κατά το χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο του 2020.

ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ Π.Π.Ι. ΣΕΡΙΦΟΥ: 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 

 Σας γνωρίζουμε ότι από τη Διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς & Αιγαίου έχει εκδοθεί πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη με ιατρικό προσωπικό των αναγκών των υγειονομικών σχηματισμών των νησιών μας κατά το χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο του 2020. 

 Σύμφωνα με την πρόσκληση, παρακαλούνται οι ιατροί όλων των ειδικοτήτων που επιθυμούν να μετακινηθούν στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σερίφου να υποβάλουν σχετική αίτηση στη 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς & Αιγαίου το αργότερο έως τις 15 Ιουνίου. 

 Στην αίτηση θα πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο του ιατρού με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας, η ειδικότητα και ο βαθμός, η υπηρεσία προέλευσης, το χρονικό διάστημα που επιθυμεί να μετακινηθεί. 

 Στους ιατρούς που θα μετακινηθούν, τα έξοδα μετακίνησης, η εκτός έδρας αποζημίωση και η αμοιβή για τυχόν εφημερίες που θα πραγματοποιηθούν θα καλυφθούν από τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου. 

Η διαμονή θα καλυφθεί από το Δήμο Σερίφου.

 Μοιράστε την πληροφορία με χαρα. Σεριφος, 10.06.2020 

Πηγή : 
 ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΕΡΙΦΟΥ.

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...