28 Ιουν 2020

Σέριφος ...Δύο ατυχήματα με δίκυκλο σε λιγότερο απο δύο εβδομάδες

ΥΓ. Πολλά ευχαριστήρια στο μοντέλο, τον Δημήτρη μας, ο οποίος εκτός των άλλων πλήρει τα κριτήρια ασφαλούς οδήγησης! Μπράβο στους γονείς του!

 ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΔΙΚΥΚΛΟ ( μηχανή μικρού κυβισμού και ηλεκτρικό ποδήλατο ) ΔΙΧΩΣ ΚΡΑΝΟΣ, ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ! ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕ ΑΙΜΑΤΩΜΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ -ΣΗΜΕΡΙΝΟ- ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ! ΠΡΟΣΟΧΗ!!

 •ΦΟΡΑΜΕ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 •ΟΤΑΝ ΠΙΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΜΕ 

•ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΑΥΡΟΚΙΝΗΤΩΝ-ΣΚΟΥΤΕΡ-ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΚΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΖΩΝΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. 

 Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ 
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΙΧΩΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ
Στην Ελλάδα σημειώνονται 22.000 τροχαία ατυχήματα με 2.500 νεκρούς και 32.000 τραυματίες εκ των οποίων 3.200 θα καταλήξουν σε μόνιμες αναπηρίες.
Τα παιδιά εμπλέκονται σε ατυχήματα κυρίως ως πεζοί σε ποσοστό 45% , αλλά και ως οδηγοί ποδηλάτων/πατινιών, αποτελώντας έτσι μια ιδιαιτέρως ευπαθή ομάδα.
Στόχος όλων μας θα πρέπει να είναι η εκπαίδευση για την απόκτηση σωστής οδικής συμπεριφοράς και κυκλοφοριακής παιδείας.
Με τη χρήση του κράνους, παρόλο που δεν παρατηρείται μείωση στον αριθμό των τραυματισμένων , παρατηρείται σημαντική ελάττωση ΣΟΒΑΡΩΝ τραυματισμών, ιδιαίτερα στο κεφαλι.
Η εκπαίδευση από πολύ μικρή ηλικία είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος για τη δραστική μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.
Προστατεύστε τα παιδιά σας, αλλά και τους εαυτούς σας.
Φοράμε κράνος, το κάνουμε μόδα.
Οδηγούμε-διασκεδάζουμε με ασφάλεια.
Πατίνι, ηλεκτρικό πατίνι, παιδικό ποδήλατο, skateboard, δίκυκλα, e-bike, μοτοσικλέτες , τετράτροχες μηχανές, ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ!
ΥΓ. Πολλά ευχαριστήρια στο μοντέλο, τον Δημήτρη μας, ο οποίος εκτός των άλλων πλήρει τα κριτήρια ασφαλούς οδήγησης! Μπράβο στους γονείς του!
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...