28 Ιουν 2020

Στην Σέριφο Αύριο ο Μητροπολίτης κ. Δωρόθεος Β’για την Εξόδιο Ακολουθία του Πρωτοπρ. Ιακώβου Μητροφάνη..

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ σήμερα Κυριακή, 28 Ιουνίου, θα μεταβεί με ιδιωτικό μέσο από την Άνδρο στην Κύθνο και το απόγευμα θα τελέσει τον Εόρτιο Εσπερινό στον Ιερό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στη Δρυοπίδα, μετά το πέρας του οποίου θα μεταβεί στην Αθήνα.

 Αύριο, Δευτέρα, 29 Ιουνίου, θα συνοδεύσει τη σορό του μεταστάντος Αρχιερατικού Επιτρόπου Σερίφου, Πρωτοπρ. Ιακώβου Μητροφάνη, στη Σέριφο και θα προστεί της Εξοδίου Ακολουθίας στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου. 

Το εσπέρας της ίδιας μέρας θα πλεύσει στην Αθήνα και την Τρίτη, 30 Ιουνίου, θα επιστρέψει στην Ερμούπολη. Την Παρασκευή, 3 Ιουλίου, θα πλεύσει στη Σίφνο. Το Σάββατο, 4 Ιουλίου, το πρωί, θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Κάτω Πεταλίου και θα τελέσει το τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο φιλογενούς Εκπαιδευτικού και διακεκριμένου πνευματικού ανθρώπου.

 Το εσπέρας της ίδιας μέρας, μεθεόρτως τιμωμένης της Προστάτιδος της Σίφνου Παναγίας Χρυσοπηγής, λόγω των ισχυόντων την κυριώνυμο ημέρα, Πέμπτη της Αναλήψεως, 28 Μαΐου, περιοριστικών υγειονομικών μέτρων, θα τελέσει τον Πανηγυρικό Εσπερινό στον ιερό βράχο της Χρυσοπηγής.

 Την Κυριακή, 5 Ιουλίου το πρωί, θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος και το εσπέρας θα επιστρέψει στην Ερμούπολη. 

Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...